tisdag 27 augusti 2019

Recension: Vilse på Nya Zeeland av Caroline Twamley & Josefine Jansson

Titel: Vilse på Nya Zeeland
Författare: Caroline Twamley & Josefine Jansson
Format: Kartonnage
Antal sidor: 103
Förlag: Visto förlag
Recensionsexemplar

"Vilse på Nya Zeeland är en rolig och lättläst bok i dagboksform där läsaren får följa med systrarna Jenny och Sofia på deras äventyr som backpackers på bland annat Nya Zeeland.
Boken skildrar systrarnas liv med alla de utmaningar och upplevelser som är en del av vardagen när an befinner sig på andra sidan jordklotet."

---------------
Jag fick förfrågan från författarna om jag ville läsa den här boken och självklart ville jag det, jag har alltid varit smått fascinerad av platser som Nya Zeeland

Den här boken är utformad som en resdagbok eller kanske mer som de mail som huvudpersonerna skickar till nära och kära från sin resa.

Jenny och Sofia är på en backpackerresa och hamnar så småningom på Nya Zeeland och det är mest den delen av resan som man får följa.

Det här är en lättsam och lättläst bok där man får ta del av hur det är att vara på resa, jobba och göra nya bekantskaper i ett nytt land långt från det invanda här i hemlandet. Ett extra plus i kanten för foton i boken och kartan på insidan av omslaget, de gör att det är lättare att navigera och följa systrarnas äventyr. Boken är skriven med glimten i ögat och man känner verkligen hur roligt Jenny och Sofia tycker det är att vara där de är. Man blir faktisk smått sugen på att åka iväg till New Zeeland!

Smakprov att läsa från boken finns HÄR

Tack Caroline och Josefine för rec.exet!

Vilse på Nya Zeeland finns att köpa hos t ex

Adlibris Kartonnage
Bokus Kartonnage
CDON Kartonnage
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar