söndag 24 juli 2016

En bra söndag!
Det här blev en väldigt, väldigt bra söndag! Visserligen var det lite väl varmt, men det blev bättre efter åskvädret.Maken blev klar igår kväll med pojkarnas utegård så i morse var det bara att öppna ytterdörren så kunde Dart och Nitro direkt gå ut på gräset.
Sen var det såklart dags för det obligatoriska loppisbesöket. Jag tittade inte speciellt mycket på böcker, var (märkligt nog) inte riktigt på humör idag, men ändå fanns det två som insisterade på att följa med mig hem, och det var två gamla godingar


Konsthandlarens kista av Ellery Queen
Den svåraste av synder av Faye Kellerman

Som tur var så började det åska på eftermiddagen och regnet bara öste ner så det blev i alla fall så pass svalt att vi orkade stå vid spisen ett tag. För idag blev det en speciell middag. Vi lagade nämligen Yakisallad själva för första gången. hittills har vi fuskat lite och antingen hämtat från restaurangen på Arlanda, eller fixat grönsakerna själva och hämtat köttet från Chop Chop. Men den här gången blev det ingen fusk utan vi lagade t o m köttet själva.


Och det blev faktiskt riktigt gott. Men nu är det dags för efterrätten, en Budapestbakelse, innan jag sätter igång med veckoplaneringen för vecka 30.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar