torsdag 7 juli 2016

Hett i hyllan #47Idag har jag en hel del att göra och får varva lite mellan hushållsbestyren, läsning, bloggen och målande. Men jag tänkte börja med att delta i Monikas Hett i hyllan. Hon skriver:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

---------------------

När jag rotar i hyllorna så hittar jag ju massor av godbitar som jag verkligen vill läsa men som jag 'ännu inte hunnit med. Faktiskt så har jag haft funderingar på att gå igenom hyllorna och för varje hyllvärmare ta en riktig funderare på om jag någonsin kommer att läsa den boken. Egentligen vill jag ju läsa alla, men det är bara att inse att jag aldrig kommer att hinna med det eftersom det hela tiden kommer nytt. Så jag tänkte gå igenom hyllorna och när jag är osäker på någon bok så får den gå till säljes/skänkes-lådan. På det sättet kan jag kanske få ner antalet hyllvärmare till en acceptabel nivå. Så här tar jag bara upp böcker som jag definitivt vet kommer att stanna kvar och bli lästa

Mayas dagbok av Isabel Allende är en av de böcker som definitivt kommer att läsa förr eller senare. Den här tror jag att jag har köpt på någon pocketrea hos någon av nätbokhandlarna eftersom den är splitterny och helt oöppnad. När jag en gång i tiden läste Andarnas hus har jag velat läsa mer av den här författaren och har alltså skaffat ganska många av hennes böcker och Mayas dagbok är en av dem. Sorgligt nog har jag inte hunnit sätta igång med någon av dem ännu. Men det här är böcker som jag definitivt kommer att läsa så småningom, så de stannar kvar i bokhyllan, i alla fall ett tag till.


4 kommentarer:

 1. Lustigt jag övervägde TVÅ olika Allende-romaner som mitt bidrag ... men det blev ett annat!

  SvaraRadera
 2. Jag har i alla fall sett Andarnas hus, men där stannar min kunskap om Isabel Allende :)

  SvaraRadera
 3. ny olästa böcker finns här också

  SvaraRadera
 4. läste Andarnas hus, men sedan har det inte blivit mer. dagböcker lockar alltid

  SvaraRadera