fredag 11 oktober 2019

Fem en fredag: Rutiner


Det var först när jag tagit min kvällsvila som jag kom på att jag ju glömt nånting som hör till fredagar, nämligen Fem en fredag, som anordnas av elisamatilda. Temat den här veckan är

RUTINER

----------------

1. Vad är något du gör varje morgon?
Sätter på radion. I köket har jag radion på hela dagarna och lyssnar på musik, nyheter och diverse andra program. 

2.Vilken är din typiska frukost på helgen?
Samma som på vardagarna, en stor mugg te och så min dagliga rödbetsjuice. Jag äter sällan något på morgonen förutom när vi åker till närmsta hotell och äter hotellfrukost.

3. När senast testade du en ny hygienprodukt?
Det är väldigt länge sen, jag har hittat de produkter som funkar för mig (måste ha speciell hårschampo och duschcreme) så jag håller mig till dem jag har.

4. Vad hamnar oftast i din korg i mataffären?
Frukt och grönsaker i någon form. Och livsmedel med röda prislappar. Vi är ganska organiserade när det gäller mataffären - gör inköpslistor, veckohandlar osv så det är sällan det blir impulsköp, men jag har svårt att motstå röda prislappar i mataffären.

5. När senast bytte du frisyr?
Det är väldigt länge sen. Jag hade kortklippt färgat hår men slutade färga och lät håret växa. Men nu har jag börjat sakna det kortklippta igen och har börjat fundera på en ny färg. Visserligen älskar jag den chocklila färgen men det skulle vara kul att prova på något nytt, leker med tanken på knallblått eller smaragdgrönt 

6 kommentarer:

 1. dottern har börjat dricka rödbetsjuice, vi passar på att kolla röda prislappar, nu blev det pizza-deg för 1 kr, köpte god skinka till. Det var för länge sedan jag hade grönt och lila i håret...

  SvaraRadera
 2. Guuuu så jag skrattade åt ditt val av hårfärg - det skulle jag aldrig våga. Har faktiskt aldrig färgat håret i hela mitt liv.
  Rödbetor är som morötter för mig - får inte ned dom. Men äntligen någon som heller inte äter en "riktig" frukost.
  Vad gäller hygienprodukter så är jag som dig. Handkrämen var ett undantag.
  Vi gäller väl alla röda prislappar, eller hur!?

  SvaraRadera
 3. Det blir alltid något med extrapris varje gång vi handlar. Min man handlar för det mesta själv och han är mycket för veckoerbjudande, även om vi inte behöver varorna precis då. Kaffe har vi väl sex paket hemma minst :-).
  Ingrid

  SvaraRadera
 4. Dricker också rödbetsjuice, en halv dl varje morgon, ska ju va bra, så vi får väl tro så. :) Men oj så modig du är med hårfärg! Själv har jag aldrig färgat håret.

  SvaraRadera
 5. Hej, knallblå slingor har jag haft men inte helfärgat. Beror mest på lathet och att färgning är dyrt om man gör det hos frissan. Hotellfrukost, det kan en annan bara drömma om, närmaste hotell är sex mil bort, så då får man starta tiiidigt!

  SvaraRadera
 6. väldigt lyxigt med hotellfrukost! dottern dricker också rödbetsjuice, men jag har lite svårt med det. och morotsjuice

  SvaraRadera