torsdag 10 oktober 2019

Helgfrågan vecka 41


Till skillnad mot många av de andra dagarna den här veckan så har jag varit relativt pigg idag och faktiskt hunnit med en del av det som borde gjorts redan för länge sedan. Nu ska jag i alla fall svara på Mias Helgfråga innan det är dags för kvällstéet. Idag vill hon veta

Hur många sidor ger du en bok innan du ger upp?
Vad är din favoritefterrätt?

----------------------

När det gäller recensionsexemplar så ger jag inte upp. Det är bara att bita i det sura äpplet och läsa hela boken. Överhuvudtaget är det sällan jag ger upp en bok, av någon anledning hoppas jag alltid att den ska bli bättre från och med näst sida. Men är det egna böcker så händer det att jag sen "blädderläser" efter ungefär halva boken om jag verkligen inte gillar boken.

Jag äter sällan efterrätt men ibland kan vi ha en bakelse till kvällsfikat istället och för mig är då några av mina favoriter 
Napoleonbakelse
Budapestbakelse

10 kommentarer:

 1. recensionsböcker får man läsa, Napoleonbakelse får vi göteborgare på Gustav Adolfsdagen.

  SvaraRadera
 2. Budapestbakelsen ser härlig ut! Tror inte jag smakat nån sån.

  SvaraRadera
 3. recensionsböcker är ju en annan sak. dem får en läsa även om det tar emot. Napoleonbakelse till gott kaffe är inte dumt

  SvaraRadera
 4. Jag ger upp böcker som inte funkar. Tycker om efterrätter, pajer och choklad.

  SvaraRadera
 5. Två urgoda bakelser du "bjuder" på! Det där med att läsa ut böcker för att man måste, det var förödande för mig när jag gjorde det i jobbet. Gjorde att jag nästan inte kunde läsa alls på riktigt länge, verkligen trist.

  SvaraRadera
 6. Ja rec.ex då får man allt ta och plåga sig genom även de mindre bra böckerna.Jag försöker därför mest ta emot böcker jag verkligen verkligen vill läsa.

  SvaraRadera
 7. Inser att flera tänker att en måste släppa sig genom recensionsböckerna. Det gjorde inte jag när jag bloggade och läste som mest. Har jag gett dem en ärlig chans och de inte tilltalar mig tycker jag att jag har rätt att recensera det jag läst i alla fall.
  Och mums på bakelser!!

  SvaraRadera
 8. Läser också alltid ut recex. Åh, Budapestbakelse är en av mina favoriter.

  SvaraRadera
 9. Sötsuget växer verkligen när man läser allas svar.

  SvaraRadera
 10. Ja dessa överraskande recex... ibland är de ju alls inte kompatibla. Tvingar mig igenom, men ibland är det verkligen ganska outhärdligt. Men ska man sen skriva om en bok är man ju tvungen att ha läst hela. Så ser ingen annan lösning.

  SvaraRadera