torsdag 2 april 2020

Helgfrågan vecka 14


Det kom en liten stormby här ute på landet med hårda vindar och snöblandad regn. När det gäller sådant väder så blir det ofta elavbrott. Självklart blev det det precis när jag skulle sätta igång och svar på Mias  Helgfråga, och det räckte inte med en gång utan elen kom tillbaka ett par gånger men slocknade igen precis när jag fått igång datorn igen. Det r otroligt frustrerande när sånt här händer , men det får man stå ut med om man vill bo ute på landet. Nu har allting fungerat i en halvtimma så jag hoppas nu att jag hinner göra inlägget utan att det blir elavbrott igen. Frågorna den här veckan är

Har ni hittat någon bra bok ni ska läsa i påsk? Blir det påskekrim eller något annat?
Bonusfråga: Hänger ni med på påskläsutmaningen? 

-------------------- 

Jadå, har en rejäl hög med böcker bredvid mig vid köksbordet. Vilken/vilka det blir som jag ska läsa bestämmer jag först nästa vecka när jag ser hur mycket och vilka böcker jag hinner läsa fram tills dess.

Jag kommer med, men kan ännu inte bestämma vad jag ska läsa utan väntar med det till sista minuten av skälet som jag gav på föregående fråga.

2 kommentarer:

  1. Ja, man får uppdatera när man kommer närmare påsk, svårt att veta hur mycket eller vad som kommer att bli läst innan dess. Strömavbrott får man sant vara beredd på, även att internet försvinner (som igår för telia), känns lite extra sårbart nu när man vill vara fullt a jour med krisläget.

    SvaraRadera
  2. Men det är tillåtet att ändra men roligt att veta ungefär vad du tänkt dig.

    SvaraRadera