måndag 27 april 2020

Tänk snabbt vecka 18

Dagens besök avklarade: Jag har varit på veckans snabba provtagning och maken har varit hos tandläkaren. Nu kan vi alltså ägna resten av dagen åt annat. Den här veckan är jag alltså lite tidigare med Tänk snabbt, som anordnas av Enligt O

Veckans snabba lyder

påskbrasa eller majbrasa?
Sveriges Radios romanpris eller Årets bok?
noveller eller lyrik?
långkörare eller mini-serier?
HBO, Netflix eller Viasat

Påskbrasa eller majbrasa? Varken eller egentligen, brukar inte vara ute och titta. Men om man måste välja så blir det nog majbrasa för det kan vi oftast se minst ett från köksfönstret.

Sveriges Radios romanpris eller Årets bok? Får nog bli Årets bok för den andra har jag inte ens hört talas om

Noveller eller lyrik? Noveller har aldrig riktigt varit min grej, men lyrik läser jag lite då och då när andan faller på.

Långkörare eller mini-serier? Jag är urdålig på att följa serier så långkörare går definitivt bort, jag brukar klara av att pricka in kanalen på rätt tid så sällan att jag missar det mesta och då är det ingen mening med att ens försöka. Mini-serier kan fungerar någon gång då och då så länge det ärr något väldigt intressant.

HBO, Netflix eller Viasat? Ingen, hade Netflix ett tag, men vi kom på att vi tittade så lite på TV att det var meningslöst att ha det kvar för vi tittade så sällan på något där.


1 kommentar:

  1. Av olika anledningar är ett sätt att umgås med barnen att se en serie tillsammans. Själv är jag dålig på att följa serier någon speciell tid, så är glad över att det numera går att välja själv på ett annat sätt.

    SvaraRadera