onsdag 6 maj 2020

Omslagsonsdag vecka 19: Gubbar och gummor


I vanliga fall bryr jag mig inte så mycket om utsidan utan det är insidan som räknas, men när det gäller böcker så är ju omslaget det första man ser. Så på onsdagar visar jag upp omslag efter ett givet tema. Det är bara omslaget som gäller, innehåll och titel spelar ingen roll.

Vill du också vara med och visa upp omslag så lägg en länk i kommentarerna så jag hittar dig sen. Du har hela veckan, fram till nästa onsdag, på dig att lägga upp dina omslag. Fri tolkning och OK att leta rätt på omslag var man vill

Förra veckans Omslagsonsdag kraschade totalt. Jag hade gjort inlägget i ordning och schemalagt det så att det skulle komma upp på morgonen precis som vanligt trots att jag själv inte var hemma. Tanken var sedan att jag kunde kolla på sjukhuset att inlägget publicerats för jag räknade med att jag på onsdagen skulle kunna fördriva tiden med att läsa och skriva. Tyvärr hade jag missat en knapptryckning på schemaläggningen och så visade det sig att jag bara kunde vara uppe korta stunder och fick ligga i sängen med testutrustningen resten av tiden och kunde alltså inte alls göra det jag räknat med att hålla på med.
Det här betyder att jag alltså hade allting färdigt för idag. Temat den här veckan blir då

GUBBAR OCH GUMMOR

------------------

 

 

 

 

 
5 kommentarer:

 1. Visst var cyklarna fina förra veckan, fina passande omslag till temat, finns en del gubbar och gummor, jag hoppade över biografier:
  https://hannelesbibliotek.blogspot.com/2020/05/gubbar-och-gummor-omslag.html

  SvaraRadera
 2. Vi gör ingen stor sak av det här har ett mäktigt omslag. (Om de är gubbar vet jag inte. De är väl i 30-årsåldern :D) Här är mina:
  https://skrivrobert.blogspot.com/2020/05/omslagsonsdag-vecka-17-gubbar-och-gummor.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. (stackars dig Robert om du såg sån ut i 30-års ålder! :D

   Radera
 3. Du hade hittat många böcker på temat. Gillar omslaget till Konklaven och Gubbe och katt lite extra mycket.

  SvaraRadera
 4. Lite knepigt tema men väldigt kul! Och du hittade ju många bra omslag! :)
  Här är mina:
  https://ettmystisktbibliotek.blogspot.com/2020/05/omslagsonsdag-gubbar-och-gummor.html

  SvaraRadera