onsdag 13 maj 2020

Omslagsonsdag vecka 20: Grönt


I vanliga fall bryr jag mig inte så mycket om utsidan utan det är insidan som räknas, men när det gäller böcker så är ju omslaget det första man ser. Så på onsdagar visar jag upp omslag efter ett givet tema. Det är bara omslaget som gäller, innehåll och titel spelar ingen roll.

Vill du också vara med och visa upp omslag så lägg en länk i kommentarerna så jag hittar dig sen. Du har hela veckan, fram till nästa onsdag, på dig att lägga upp dina omslag. Fri tolkning och OK att leta rätt på omslag var man vill

Veckans tema är 

GRÖNT

--------------------

Som jag sagt tidigare också så borde jag kanske inte välja färger som teman eftersom jag har defekt färgsyn men emellanåt kan jag inte låta bli i alla fall. I vissa fall har jag haft lite svårt att avgöra om färgen är grön eller inte, men då har jag försökt gissa mig till det rätta.


 

 

 

 

 

4 kommentarer:

 1. Många otroligt fina gröna omslag du hittat, visst är grönt skönt:
  http://hannelesbibliotek.blogspot.com/2020/05/gront-omslag.html

  SvaraRadera
 2. Stängd kista har jag också med. Min favorit bland dina omslag är nog annars I likets vänkrets. (Dessutom en fantastisk titel!)

  https://skrivrobert.blogspot.com/2020/05/omslagsonsdag-vecka-20-gront.html

  SvaraRadera
 3. Älskar grönt så det var lite extra roligt att leta böcker idag! Många fina har du hittat, svårt att välja en favorit.
  Här är mina:
  https://ettmystisktbibliotek.blogspot.com/2020/05/omslagsonsdag-gront.html

  SvaraRadera
 4. Grönt är en favoritfärg, och dina var jättefina! Fanns några gränsfall av blågrönt och gulgrönt hos mig: https://ibokhyllan.blogspot.com/2020/05/omslagsonsdag-gront.html

  SvaraRadera