fredag 6 september 2019

Fem en fredag vecka 36: Media


Eftersom det är fredag så är det dags att svara på fem frågor som elisamatilda ställer i Fem en fredag

----------------------------

1. Vilken typ av media betalar du för?
Ett antal extra tv-kanaler eftersom en del av de kanaler som framför allt maken är intresserad av inte ingår i det vanliga utbudet. Hade Netflix ett tag men märkte att ingen av oss använde den och då var det lika bra att sluta betala för det. Köper papperstidning ett par gånger i veckan. Maken prenumererar på en historietidning. 

2. När läste du senast en fysisk dagstidning?
Igår. Vi brukar köpa en fysisk tidning ett par gånger i veckan när vi är ute och handlar.

3. Hur mycket av ditt tv-tittande sker enligt tv-tablån, mot för streamande via playtjänster?
Använder inte play-tjänster. Vi tittar relativt lite på tv och har några favoritprogram, annars är det nog mest maken som tittar. Tittar väldigt sällan på film och följer nästan inga serier.

4. Vad har varit en stor lokalnyhet den senaste veckan där du bor?
Läser just nu mest riksnyheter och följer det politiska kaoset! Lokalt har det väl egentligen varit mycket om besparingar inom BUP och nedläggning av ett antal BUP-mottagningar inom länet.

5. Vad senast ångrar du att du klickade in dig på?
Kan inte komma ihåg när jag senast ångrat ett klick. Jag är nog faktiskt väldigt duktig på att inte klicka spontant på en massa onödigt på nätet.

4 kommentarer:

 1. jag betalar inte för något extra, svt visar väldigt bra filmer, svtPlay är toppen, man kan se när man har tid.

  SvaraRadera
 2. Visst är det väl tråkigt att papperstidningar blivit så dyra, ett lösnummer kostar nästan som en pocketbok! Minns inte när jag köpte en tidning senast. Vädigt länge sen.

  SvaraRadera
 3. För mig är böcker och tv kvällssällskapet, ingendera vill jag vara utan. Trots hund och katter blir kvällarna annars ganska enahanda..

  SvaraRadera
 4. Jag har också funderat på Netflix eller liknande men inser att det skulle bli väldigt onödigt eftersom jag nästan aldrig hinner se på TV och utbudet på SVT räcker för det lilla jag ser på TV.

  SvaraRadera