söndag 8 september 2019

Läsplanering vecka 37

Vi har ännu inte planerat speciellt mycket för vecka 37. Maken och brorsan fyller år dagarna efter varandra i slutet på veckan så då får de fira tillsammans och få sin födelsedagsmiddag och presenter en av dagarna. Vi har som tradition att den som fyller år får bestämma menyn för födelsedagen och den här gången har maken bestämt middag för två dagar (och han vet vad brorsan gillar också så det lär fungera för honom också). Det är alltså 2-3 dagar då jag lär ha lite mindre med tid att lägga på läsningen för vi måste ju också handla inför födelsedagsfirandet. Men resten av tiden räknar jag kallt med att jag ska hinna läsa en hel del och det behövs just nu. Jag har också valt böcker som bör gå relativt snabbt att läsa så jag hoppas verkligen att den här planeringen håller och att ingenting oförutsett inträffar.

Det jag tänkt läsa under vecka 37 är (jag läser inte nödvändigtvis de här böckerna efter den ordning dom är listade utan listan är mer för att ha lite koll på vilka böcker jag ska välja mellan)
De nio världarna av L.T. Jägrud
Dolken från Tunis av Agatha Christie
Kärleken väntar längst ut på grenen av Mari Åberg
Dotter saknad av Anna JanssonVad ska du läsa under kommande vecka?


1 kommentar:

  1. Agatha passar nu på hösten, har en gammal variant av Dolken, dock samma översättare, ska bli kul att läsa vad du tycker om Åbergs bok.

    SvaraRadera