söndag 13 juli 2014

En smakbit på söndagen

På söndagarna brukar Flukten fra virkeligheten hålla En smakebit på søndag då man ska ge en smakbit från boken man läser just då. Hon tar semester under juli så hennes utmaning utgår, men eftersom jag inte tar semester från bloggen så tänkte jag även denna söndag ändå ge en smakbit här på Boklysten från boken jag just nu läser. Och min smakbit passar ju faktiskt väldigt bra när det gäller böcker och bloggande, tycker jag.

Min smakbit idag kommer från sid 153 i boken Läsarna i Broken Wheel rekommenderar av Katarina Bivald







"Walden är en sådan bok som man måste citera ur. Jag har inte ens tagit mig igenom de första femtio sidorna, och John har redan tröttnat på den. Vilket kanske visar att jag hade rätt om böcker och människor: böcker är fantastiska, och kommer nog till sin rätt i en stuga i skogen, men hur roligt är det att läsa en fantastisk bok om man inte får tipsa andra människor om den, och prata om den, och citera konstant ur den?"





6 kommentarer:

  1. Jeg har lest denne boka, og likte den godt, da den er full av bokideer og litteratursnakk. God sommer med god bok!

    SvaraRadera
  2. Den här läste jag tidigare i år. Tror jag är den enda som tycker den är riktigt dålig. :o Hehe. Har bara sett hyllningar överallt, men den var tyvärr inte min kopp te.. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Allt kan ju inte passa alla....det är sån tur att folk har olika smak, annars skule det nog inte finnas så mycket böcker

      Radera
  3. Den här ska jag läsa härnäst. Tack för smakebiten :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är nästan avundsjuk för att du ännu inte läst den!

      Radera