torsdag 20 april 2017

Helgfrågan vecka 16


Vi har varit och veckohandlat idag men eftersom vi hittade en billig affär (som vi tidigare inte handlat hos) så blev det nästan som att månadshandla. Och när vi nu ändå var ute så tog vi zoobutiken och veterinärbutiken också på en gång.  Men det enda vi nu behöver ett bra tag framåt är sånt som mejeriprodukter och dyl.
Alltså tänkte jag snart lägga mig i soffan och slötitta lite på tv, men först ska jag svara på Mias helgfråga, som den här gången lyder

Följer du en eller flera författare på facebook och/eller Instagram? I så fall vilka och varför?

----------------

Ja, jag följer ett antal författare både på FB och på Instagram. Vilka det är eller ens hur många det är har jag noll koll på... Varför jag följer dem? En del har börjat följa bloggen och då tackar jag genom att följa dem, en del har jag hittat när jag letar efter mer info om boken jag läser och då blir det automatiskt att jag börjar följa dem.När det gäller FB så följer jag en del författare pga deras inlägg som är lite "annorlunda" och/eller för att få veta vad som händer...om det är något nytt på gång osv. På Instagram är det såklart fina bilder som drar mest. Och på båda gäller väl att man vill hålla sig lite up-to-date med vad som händer med och hos de författare som man läst/läser böcker av. Utöver författare så följer jag såklart många förlag också.

På Facebook har bloggen en egen sida Boklysten och på Instagram heter jag boklystenpirjo11 kommentarer:

 1. Jag tycker Instagram är riktigt roligt, fast ibland hinner man inte med i flödet, men det gör inget.

  SvaraRadera
 2. Instagram gillar jag mest.

  SvaraRadera
 3. På Facebook finns jag/bloggen men Instagram har jag inte fått till det med, än. Följer några författare via deras bloggar/sidor.

  SvaraRadera
 4. mest blir det att jag lyssnar på författare live

  SvaraRadera
 5. Jag var tvungen att kolla vilka jag följde, det är liksom inget jag funderar på till vardags och det är ju så enkelt att trycka Följ :)

  SvaraRadera
 6. Jag tycker att det är som att kika in hos författare, bokbloggare och andra när jag följer dem på Instagram eller fb.

  SvaraRadera
 7. Instagram är väldigt roligt tycker jag!

  SvaraRadera
 8. Jag gillar också Instagram för dess enkelhet och för alla fina bilder. =)

  SvaraRadera
 9. Följer Boklysten från fb-sidan nu! :)

  SvaraRadera
 10. Instagram känns roligare på grund av alla foton och man slipper allt skräp och reklam som finns på Facebook.

  SvaraRadera
 11. Jag följer faktiskt dig på Instagram.

  SvaraRadera