söndag 13 november 2016

En smakebit på søndag - De fångade

Lördagen gick åt till att läsa, läsa och läsa lite till. Det är länge sedan som jag haft en hel läsdag som den här och det var riktigt skönt att inte behöva göra något annat. Söndagen har jag tänkt mig försöka tillbringa på liknande sätt så jag hoppas verkligen att ingenting oförutsett, som stör mina planer, händer.
Men nu tar jag en liten paus från läsandet för att delta i En smakebit på søndag som anordnas av Flukten fra virkeligheten. En smakebit på søndag går ut på att man ska bjuda på en smakbit från boken man läser och det finns bara en regel = no spoilers!

-----------------------

Min smakbit kommer från sidan 135 i De fångade av Karin Slaughter (titeln är länkad till Adlibris och där finns mer info om boken)


"Angies senaste kontoutdrag hade visat ett ovanligt stort saldo. Hon hade alltid levt från lön till lön. Det var Will som räddade henne, eftersom han var den som var livrädd för att bli utan pengar och hamna på gatan igen. Angie gjorde av med sina pengar så snart hon fick dem. Hon hade sagt till Will att hon skulle dö ung och ville passa på att ha roligt.
Hade hon dött ung? Var inte fyrtiotre medelålders längre?
Den två till tre timmar långa tidsfristen för att hitta Angie var slut för länge sedan. Sara var en bra läkare. Hon visste hur man tolkade en brottsplats och hur mycket blod som borde finnas inuti kroppen. Ändå kunde Will inte acceptera att Angie var död. Han brukade inte tro på tecken från ovan, men han visste att han skulle ha känt på sig om något hemskt verkligen hänt henne."
14 kommentarer:

 1. Denna författare har jag blivit lite nyfiken på att läsa. Tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 2. Läste min första Karin Slaughter för inte så längesedan och den gav verkligen mersmak :)

  SvaraRadera
 3. Jag blev inte så förtjust i den bok som jag läste senast (inte denna) av författaren men vet att jag gillat annat, så det blir kanske att jag ger författarens böcker en ny chans någon gång, har ju en bok ii hyllan..... ;) Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 4. levt från lön till lön har man ju gjort nån gång

  SvaraRadera
 5. Tack för en intressant smakbit. Men heter författarinnan verkligen Slaughter?!

  SvaraRadera
 6. det verkar vara en intressant bok. tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 7. Låter spännande :) Och vad härligt att ägna en hel dag åt att läsa! Jag gör det ibland, men för sällan. Ha en fortsatt fin söndag!

  SvaraRadera
 8. Tack för smakebiten ! Den boken måste jag bara läsa....

  SvaraRadera
 9. Verkar spännande, inte läst något av författaren. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 10. Tack för smakbiten! Har inte läst något av den författaren.

  SvaraRadera
 11. Tack för en spännande smakbit.

  SvaraRadera
 12. Jeg liker bøkene til Karin Slaughter, men jeg tror ikke jeg har lest denne. De er også fine å høre på lydbok når man går tur :-) Ha en riktig fin søndagskveld!

  SvaraRadera
 13. Tack för smakbiten. Har läst två böcker av den författaren för länge sedan, och tyckte de var lite för groteska.

  SvaraRadera
 14. Det låter så skönt med läshelg! Tack för smakbiten!

  SvaraRadera