onsdag 2 november 2016

Veckans bokbloggsfråga - vecka 44

Äntligen har vintern kommit! Nog för att jag gillar hösten också, men vintern är snäppet bättre. Snön gör att det blir ljusare och tystare och det är faktiskt enormt rogivande att sitta i köket, njuta av en mugg te, läsa och emellanåt titta ut över de snöklädda åkrarna och skogen bakom.
Men nu ska jag sätta igång med dagens göromål och först på listan är Veckans bokbloggsfråga från Barnboksbloggen. Hon vill veta

Jag är nyfiken på att se hur ni gör för att markera vart ni är i en bok. Så den enkla frågan är: viker du hundöron eller använder du bokmärke? Gärna bildinlägg denna vecka – jag vill se massor av fina bokmärken eller andra smarta lösningar. 

------------------

Inga hundöron i mina böcker! En gång i tiden gjorde jag det, men tyckte redan då att det var jobbigt och när jag insåg hur mycket bokmärken det fanns och hur många olika så vande jag mig vid att använda bokmärke. Inte nog med det, bokmärken tilltalar också min hamstersjäl, de är perfekta samlarobjekt - de tar inte stor plats och de finns i massor med olika utföranden och material. Så numera använder jag alltid bokmärke, och jag har faktiskt t o m tvingat maken att börja använda det.

Här är bilder på några av mina bokmärken 

 

 

 

Jag använder såklart inte alla utan har mina "vardagsbokmärken" och de finaste och äldsta får ligga tryggt kvar i lådan så de inte blir förstörda.
7 kommentarer:

 1. Åh vad många fina bokmärken! Hundögon gör inte jag heller! :)

  SvaraRadera
 2. Vad många fina bokmärken du har!! Jag har en hög som ligger i bokhyllan, perfekt att ha många när de ändå inte tar någon plats :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med! Man har ju ibland bort bokmärket och då är det bra att ha fler så man bara kan ta ett nytt.

   Radera
 3. Åh jättefina bokmärket! Kul med bokmärken av olika slag.

  SvaraRadera
 4. Åh vilka fina! Jag kanske ska satsa på att samla på min några jag också :) verkar kul att kunna variera och välja ibland.

  SvaraRadera