söndag 13 november 2016

Veckoplanering vecka 46

Den här helgen har jag nästan inte gjort något annat än läst. Jag hade planerat att läsa mycket, men jag hade också tänkt hinna ikapp med recensionerna, men så blev det inte.
Jag har en hög med böcker på stolen bredvid mig och jag är otroligt sugen på varje bok i den högen och därför finns alltid risken att jag försjunker helt i läsandet (som den här helgen) och glömmer bort att jag också ska skriva om böckerna. Många tycker nog att det är ett drömläge att ha så många böcker som man är sugen på, men det finns alltså nackdelar också. Därför tänker jag inte ha speciellt många och/eller tjocka böcker på planeringen den här gången utan det ska vara lite lagom så jag nästan tvingas att ta itu med recensionerna också.

Det jag ska läsa under kommande vecka är


De fångade av Karin Slaughter
Inte så mycket kvar att läsa så jag hoppas bli klar ikväll.

Julia av Otto de Kat
En tunn bok, men jag vet att den nog tar längre tid än vad man skulle kunna tro.


Morden på Mangle Street av M.R.G. KasasianMer tänker jag inte planera för, utan jag ska lägga ner ordentligt med tid för att komma i kapp med recensionerna. Och jag får inte läsa mer än de här om jag inte kommit ikapp med recensionerna. Kommer jag ikapp så får jag sen ta nästa bok.


1 kommentar:

  1. vissa tunna böcker tar väldigt lång tid innan de blivit utlästa!

    SvaraRadera