torsdag 17 november 2016

Hett i hyllan #66
Nästan all snö har nu töat bort och det är bara grått och tråkigt ute, man kan ju nästan bli deppig för mindre. I vilket fall som helst så är inte humöret på topp precis här hemma. Inte ens katterna är speciellt uppåt eller kör sina vanliga morgonrace.
Kanske det hjälper att sätta igång med lite av det som ska göras idag. Och först på listan står Monikas hett i hyllan. Hon säger

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

---------------------------

Den här boken var en av böckerna i ett bokpaket jag vann i en utlottning på Facebook vid något tillfälle (kommer inte ens ihåg när det var)
Morfar skrev inga memoarer av Gustav Fridolin (titeln är länkad till förlagets sida och där finns mer info om boken)

Det här är ingen bok jag själv skulle ha köpt men när den nu ingick i paketet så fick den åka in i bokhyllan. Jag vet faktiskt inte om jag någonsin kommer att läsa den, jag känner mig inte speciellt sugen faktiskt. Kanske att den åker med i någon bokhyllerensning som jag tänkt hålla nästa år. Ingen idé att fylla bokhyllan med böcker som man inte är sugen på att läsa. Där finns ju redan en hel massa som jag verkligen vill läsa.

3 kommentarer:

  1. En bok som jag förmodligen aldrig kommer att läsa. Det är ju skönt det också :)

    SvaraRadera
  2. Känner igen boken, blev nog ganska uppmärksammad en tid, dock inget jag själv troligen skulle ta mig an att läsa. En bokhyllerensning skulle man nog definitivt göra, låter som en god idé. :)

    SvaraRadera
  3. Det där är nog ingen bok för mig heller :)

    SvaraRadera