torsdag 9 maj 2019

Hett i hyllan #195


Dags att visa upp hyllvärmare i Monikas Hett i hyllan. Monika säger

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

-----------------------

Jag har plockat fram ett loppisfynd igen

Ett alldeles särskilt förhållande av Douglas Kennedy (titeln är länkad till förlagets sida där det finns mer info om boken)
Baksidestext:
"Sally är amerikansk utrikeskorrespondent och stationerad i Kairo nr hon möter Tony. De blir blixtförälskade, men sedan de gift sig och har flyttat till England ändras allt. Tony jobbar mycket, Sally känner sig isolerad, känslorna svalnar. Då Sally, efter en komplicerad graviditet, föder en pojke drabbas hon av depression och orkar knappt ta hand om sonen.
En tid senare inträffar ett dödsfall i Sallys familj och hon bestämmer sig för att göra en snabb resa till USA. När hon några dagar senare återvänder till London väntar en chock: Tony har flyttat, barnkammaren är tom, huset ska bjudas ut till försäljning. En mardrömslik kamp för att återfå barnet tar sin början. Alltför snart inser Sally att allt hon gjort och sagt kan användas emot henne."

Den här boken har jag köpt innan jag började blogga och hålla koll på vad jag köper och när, alltså är den köpt antingen 2012 eller före. Det jag vet är att jag köpt den på loppis för 10,- (prislappen satt kvar). Sedan har den stått i bakersta raden i pocketbokhyllan och jag hade nog glömt bort den helt. Jag tycker ändå den låter som en bok som kan vara rätt så intressant och spännande. Eller vad tycker du?

OBS! Du har väl inte missat att du kan vinna ett pocketpaket här på bloggen? Tävlingen går ut först ikväll så du hinner fortfarande delta. Regler och anmälan finns HÄR!


3 kommentarer:

  1. Douglas Kennedy har jag läst två böcker av, dock inte denna.

    SvaraRadera
  2. Jag har hört att författaren ska vara bra.

    SvaraRadera
  3. Den boken har jag aldrig sett förut.

    SvaraRadera