lördag 18 maj 2019

Veckans bokmärke vecka 20


Vad har du mellan sidorna den här veckan? Är det senaste kvittot från ICA, ett gem från jobbet eller kanske du också alltid använder ett bokmärke? Är det inte dags att visa upp vad du använder just nu? Eller kanske du är som jag, samlar på bokmärken? Oavsett vad du använder, visa upp det! Lägg gärna en länk i kommentarerna så jag också kan se vad du har mellan sidorna.

-------------------


Jag har ju visat upp en av Pocketshops bokmärken tidigare, men den här är en lite nyare variant. Ett tag hade vi sådana här drällandes lite överallt för man fick ju minst en när man köpte en bok hos dem. När jag jobbade inne i Stockholm och på Arlanda så hände det lite då och då att jag "råkade" gå in hos dem och köpa en bok så då hade vi ett ständigt flöde hemma av de här bokmärkena. Numera är det ganska sällan jag tittar in där så vi har bara ett par stycken kvar av de här. 


14 kommentarer:

 1. lite kul, snygga färger, jag tipsar flera:
  http://hannelesbibliotek.blogspot.com/2019/05/perfekta-bokmarken.html

  SvaraRadera
 2. Lite humor skadar ju inte. Fast jag är förtjust i hårda pärmar. Visst är pocket bra. Billigare och lättare böcker. Bra att ha med på resan. Men underligt nog har texten i pocketböckerna blivit mindre och mindre ju äldre jag har blivit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, känner igen det där, tycker också att texten blivit mindre i takt med att jag blivit äldre...

   Radera
 3. Så spännande, jag har aldrig sett pocketshop innan, antar att det är ett ställe som säljer pocketböcker då? :)Men bor i Falun och är sällen i Sthlm heller. Jag har någon lapp i boken jag läser, helt värdelös på att påminna mig om bokmärken :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pocketshop finns nog bara i storstäderna och vid flygplatser och större järnvägsstationer så det är nog inte så konstigt att du inte känner till dem. Så hade jag också tidigare, närmaste lilla lapp funkade bra.

   Radera
 4. Tycker det är väldigt sympatiskt av PocketShop att skicka med bokmärken med böcker man köper. Jag har flera också, trots att deras bokpriser är relativt höga ... Kolla in mitt märke här: https://klimakteriehaxan.blogspot.com/2019/05/flygfardig.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är trevligt att få med ett bokmärke när man köper en bok. Pocketshop är ju inte de enda, The English Book Shop i Uppsala brukar också lägga in ett bokmärke när man köper en bok.

   Radera
 5. Här är mitt veckans bokmärke http://gerd-geddfish.blogspot.com/2019/05/bokmarken-del-2.html och veckan innan hade jag http://gerd-geddfish.blogspot.com/2019/05/bokmarken-del-1.html

  Jag har en del gamla minnen från min mor. De äldsta är väl 100 år. Jag läser inte så mycket, mer periodare. Kul idé med veckans bokmärke!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du är med! Härligt med de gamla bokmärkena du har, man blir ju nästan lite avundsjuk!

   Radera
 6. Kul att du skriver om bokmärken :)

  SvaraRadera
 7. De har jättefina bokmärken, jag har ett som ligger i framtiden.

  Under tiden får du njuta i mitt. Hoppas det är OK med dig att jag publicerar mina på fredagar eftersom jag publicerar mitt Lördagsgodis (goda saker som hänt i veckan) på lördagar.
  Här är gårdagens:
  https://solsomsol.blogspot.com/2019/05/mina-bokmarken-nr-2-sov-du-lilla-videung.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var och en publicerar precis när de vill, det finns inga tidsbegränsningar på det här!Kul att du är med!

   Radera