torsdag 11 juni 2020

Helgfrågan vecka 24


Har ätit middag, legat i soffan och tittat på tv, sovit ca 30 min, och känner mig nu "fit for fight" att ta itu med kvällens aktiviteter. Först ut blir Mias Helgfråga

Har du något positivt att dela med dig?

Bonusfråga: Just nu är det jordgubbstid, vad brukar du göra med jordgubbar?

---------------------- 

Vi har det otroligt bra just nu! Det är vackert väder och tillräckligt varmt så jag kan vara ute på kvällarna (på dan i full sol går det inte eftersom jag inte tål sol). Maken är glad och nöjd för han har fått ordning på mopparna och tar sig en tur nästan varje kväll. Katterna njuter av att få vara ute i kattgården hela dagarna, de kommer bara in för att äta lite, ta en tupplur eller för att gå på lådan. Livet leker! I och med sol och värme har många tunga tankar släppt och jag kan se ljuset i tunneln igen.

När jag någon gång (rätt så sällan) äter jordgubbar så äter jag dem rakt av som de är. Tycker bättre om andra bär och frukter. Låter tråkigt kanske men de gånger jag äter jordgubbar är det mer för att man förväntas att äta det på sommaren. Jag tycker mer om andra bär och frukter.


7 kommentarer:

 1. låter härligt, jag försöker också vara ute så mycket som möjligt, sitter helst i skuggan. Själv äter jag alla bär och frukter, har lite i egen trädgård, jordgubbar är gott i havregrynsgröt.

  SvaraRadera
 2. det är verkligen skönt att kunna sitta ute och läsa om kvällarna. jag vet inte mycket som är så gott som jordgubbar. det ska vara bigarråer i så fall

  SvaraRadera
 3. Låter som en fin och bra tid, roligt! Äter också jordgubbar sällan, förätit mig på dem, men finns ju många goda bärsorter!

  SvaraRadera
 4. Så härligt att höra att du mår bra och att livet leker!

  SvaraRadera
 5. Vi har verkligen tur med vädret just nu! Och vi som gillar jordgubbar tar såna som lite extra krydda i livet!

  SvaraRadera
 6. Vädret gör otroligt mycket, är det sol blir man glad på något vis

  SvaraRadera
 7. Så härligt att de tunga tankarna släppt och att det känns ljust och lätt igen, det gör mig glad, allt gott till dig! :)

  SvaraRadera