torsdag 25 juni 2020

Helgfrågan vecka 26


Det har varit rejält varmt idag, men nu när vi återgått till våra "vanliga" rutiner vid varmt väder så är det inget större problem. Det går faktiskt rätt så bra att hålla ner tempen inomhus, trots att det är tokhett ute (som värst över 40 grader på solsidan). Men självklart tar vi det lugnt när det är som varmast så det blir inte mycket gjort på dagen. Det är först nu när vi lyckats pressa ner tempen inomhus ordentligt som jag orkar sitta framför datorn. Först ut är att svara på Helgfrågan, som anordnas av Mias bokhörna. Frågorna den här veckan är

Har du något boktips från höstens utgivning?
Bonusfråga: Ska du följa bokmässan digitalt?

-------------------

Har ingen aning om vad som ingår i höstens utgivning (och orkar inte hålla koll på det heller) så kan inte ge några tips.

Jag kommer troligtvis inte att följa Bokmässan digitalt. Jag har aldrig besökt Bokmässan IRL och lär inte göra det heller pga olika orsaker och just nu känns det som att jag helt enkelt inte heller orkar lägga ner någon tid på att följa den digitalt heller, det finns så mycket annat intressant att göra.
10 kommentarer:

 1. några seminarier av intressanta författare kanske jag ser.

  SvaraRadera
 2. Jag brukar alltid följa lite av bokmässan digitalt så det blir säkert så i år också.

  SvaraRadera
 3. jag tycker ändå att det är lite spännande med höstens utgivning. inget kan ju ersätta bokmässan IRL, men lite kommer jag nog att titta ändå

  SvaraRadera
 4. Tror att jag kommer följa mässan digitalt i år. Kan vara en del som är intressant.

  SvaraRadera
 5. Något ska jag nog kolla på beroende på när det visas.

  SvaraRadera
 6. Jag håller med dig om alltihop :)

  SvaraRadera
 7. Mitt tips är att det blir ett dramatiskt publiktapp när mässan blir digital. Minglet är en stor del av tjusningen.

  SvaraRadera
 8. Tror jag skippar bokmässan i år, men när jag sett programmet kanske jag ändå blir lockad att se något seminarium eller intervju. Till exempel om Yaa Gyasi kommer :)

  Annette

  SvaraRadera
 9. Jag har tyvärr aldrig besökt bokmässan men hoppas på att göra det någon gång. Men jag tror inte jag kommer testa den digitala varianten även om man aldrig ska säga aldrig.

  SvaraRadera
 10. Nä, man kan verkligen inte ha koll på allt. Och bokmässan har inte heller jag någonsin besökt, inte ens då det varit möjligt. Nåväl, vi klarar oss nog ändå utan. :)

  SvaraRadera