måndag 22 juni 2020

Tänk snabbt vecka 26

Jag har idag tagit fel på veckodag ända sen  jag steg upp i morse och alltså inte riktigt fått in i skallen att det är måndag. Det var först när jag såg Tänk snabbt, som anordnas av enligt O, som jag på riktigt insåg att det verkligen är måndag...

Veckans Fem snabba

Badare eller badkruka?
Badare när jag har möjlighet, t ex när vi var ute med husvagnen och låg en vecka vid en sjö så började vi dagen med att ta en simtur och så nästa gång på eftermiddagen, och hade det varit en varm dag så blev det ett kvällsdopp också. Då var det en insjö så vattnet var väldigt varmt.

Hav eller sjö?

Båda har sina fördelar. Insjöar är ofta varmare att bada i och det är lugnare vatten. Havet är mäktigare och inger respekt på ett annat sätt. Båda är perfekta att fiska i men det är roligare fiskar att fånga i havet.

Färskpotatis eller nypotatis?
Potatis är en favorit eftersom den går att laga på så många olika sätt. Jag kallar nog den här första potatisarna för färskpoptatis.

Dublin Murders eller Morden i Helsingør?
Tittar väldigt sällan på SVT och följer ännu mer sällan några serier och de här har jag inte ens häört talas om så jag kan inte välja någon av dem.

Dockorna som följetong eller vänta på boken?
Orkar inte med följetonger för jag har inte lust att vänta mellan varje kapitel, utan föredrar att läsa boken i min vanliga takt.

3 kommentarer:

  1. Har också svårt att vänta och läser hellre hela boken i min takt!

    SvaraRadera
  2. Läsa i egen takt föredrar jag också!

    SvaraRadera
  3. Havet lockar mig inte något särskilt. Vill jag bada i ett stort vatten så finns Europas tredje största sjö alldeles i närheten ;)

    SvaraRadera