onsdag 17 juni 2020

Omslagsonsdag vecka 25: Sjukdomar, sjukhus


I vanliga fall bryr jag mig inte så mycket om utsidan utan det är insidan som räknas, men när det gäller böcker så är ju omslaget det första man ser. Så på onsdagar visar jag upp omslag efter ett givet tema. Det är bara omslaget som gäller, innehåll och titel spelar ingen roll.

Vill du också vara med och visa upp omslag så lägg en länk i kommentarerna så jag hittar dig sen. Du har hela veckan, fram till nästa onsdag, på dig att lägga upp dina omslag. Fri tolkning och OK att leta rätt på omslag var man vill

Jag ha ju haft "ledigt" från sjukvården i ett par veckor, men nu är det dags igen och idag ska jag iväg på provtagning. Självklart har då tankarna återigen snurrat kring ett visst tema och då fick det bli veckans tema i Omslagsonsdag

SJUKDOM, SJUKVÅRD OSV

------------

 

 

 

 


3 kommentarer:

 1. intressant tema, finns en hel del intressanta böcker:
  http://hannelesbibliotek.blogspot.com/2020/06/sjukdomar-sjukhus-omslag.html

  SvaraRadera
 2. Jag hittade en del böcker som handlar om sjukvård, exempelvis Doktor Glas och Führerns barnmorska, men omslagen hade inget med sjukvård att göra. Men jag hittade några andra som får duga.

  https://skrivrobert.blogspot.com/2020/06/omslagsonsdag-vecka-25-sjukdomar-sjukhus.html

  SvaraRadera
 3. Lite knepigt men väldigt intressant tema. :) Lyckades få ihop en liten lista i alla fall. Hoppas allt gick bra med provtagningen.

  https://ettmystisktbibliotek.blogspot.com/2020/06/omslagsonsdag-sjukhus-och-sjukdomar.html

  SvaraRadera