fredag 9 februari 2018

BOKREA 2018

Bokrean närmar sig och hittills har jag bara slötittat lite hos de olika nätbokhandlarna i ett försök at besinna mig lite. Men av det jag hittills sett så finns det såklart en hel del böcker (alldeles för många) jag skulle vilja ha, så i år får jag försöka hålla mig själv i strama tyglar så att jag inte släpper loss helt och hållet som under många tidigare år.
Redan nu finns ju möjlighet att förhandsboka böcker och jag tänkte faktiskt göra det, för efter att jag gjort det så tänker jag inte gå in mer på reasidorna utan det jag istället kollar lite extra på är Akademibokhandelns häfte som kommer så småningom. De brukar ju ha en lista på böcker som bara finns i vissa butiker och som tur är så har vi en sådan butik inte så jätte långt från oss. Så där kan jag få tag på sånt som kanske inte finns med i reautbudet hos nätbutikerna.

Böcker som jag än så länge funderar på att förhandsboka Men det kan bli fler när jag tittat runt lite mer och så kommer nog maken också vilja lägga till några titlar)

Allt blir bättre med bacon: Den ultimata guiden av Christopher Sjuve
Den här är egentligen mer en present till maken (vad är det med män och bacon?)


Begravd jätte av Kazuo Ishiguro
Jag har läst några av den här författarens böcker och gillat dem så den här vill jag definitivt haEtt litet liv av Hanya Yanagihara
Den här har jag hört så mycket positivt om att nu är det dags för mig att läsa den.


Manolitas tre bröllop av Almudena Grandes
Jag brukar tycka om böcker av spanska författare oavsett genre så den här är självskriven på listan


Mafioso av Ray Celestin
Trots att jag har Yxmannen hemma så har jag inte hunnit läsa den ännu, men jag har en känsla av att jag kommer att gilla den och då är det lika bra att köpa nästa bok av samma författare direkt nu när den ändå finns med i reautbudet.

När jag väl tittat mig omkring ordentligt så lär det nog bli några böcker till i förhandsbokningen men än så länge är det de här som står å listan.

Självklart är det en hel massa böcker till som jag är intresserad av men jag försöker hålla mig lite så jag istället kan plocka åt mig några när vi besöker de fysiska bokhandlarna. Och snål som jag är så väntar jag också på rea-på-rean då jag kan få en del titlar ännu billigare.
3 kommentarer:

  1. förmodligen blir det mest bibliotek för mig.

    SvaraRadera
  2. Jag har redan beställt, bland annat två av dina.

    SvaraRadera
  3. Jag har förhandsbokat på Bokus två böcker som inte kommer finnas i min fysiska butik, men det är allt :). Sedan kommer jag bara titta i butiken om det finns något.

    SvaraRadera