tisdag 27 februari 2018

Veckans topplista vecka 9: Bokrea 2018Tisdagen börjar med Veckans topplista som arrangeras av Johannas deckarhörna. Årets bokrea startar idag så temat för Veckas topplista är passande nog

BOKREA 2018

-------------------

Maken och jag har förbeställt en del böcker och förhoppningsvis kommer de idag (osäkert eftersom posten av någon anledning ofta tar minst en dag längre ut till oss). Jag plockar ut fem böcker som fanns på min egen lista trots att det på makens lista fanns ett antal som jag också vill läsa. Jag kommer alldeles säkert köpa fler böcker men det får vi se vilka det blir för det blir säkert ett antal impulsköp när man besöker diverse bokhandlare inne i Uppsala. Böckerna är inte listade i någon inbördes ordning och titeln är länkad till förlagets sida där det finns mer info om boken.

1 Allt blir bättre med bacon: den ultimata guiden av Christopher Sjuve

2. Begravd jätte av Kazuo Ishiguro3. Ett litet liv av Hanya Yanagihara
4. H som i hök av Helen Macdonald

5. Manolitas tre bröllop av Almudena Grandes
11 kommentarer:

 1. "Alla" pratar om Ett litet liv. Jag läste de första sidorna, men nej ... och jag vill verkligen läsa för så många blir starkt berörda. Sen har jag å andra sidan hört motsatsen också.

  SvaraRadera
 2. H som i hök ligger i min bokhög som ska läsas. Begravd jätte har jag också på min lista. Manolitas tre bröllop verkar spännande. Och bacon är gott.

  SvaraRadera
 3. Har inte läst någon av dessa, men jag stod och funderade lite över Ishiguro böcker i morse :)

  SvaraRadera
 4. Baconboken är lite intressant.

  SvaraRadera
 5. känner till baconboken, men ställer mig lite frågande... Begravd jätte, Ett litet liv och H som i hök har jag läst. Manolitos tre bröllop har jag i hyllan

  SvaraRadera
 6. Ett litet liv läste jag för lite sedan, tog ett tag för mig att komma in i den men sedan var den väl spenderad tid!

  SvaraRadera
 7. Bacon boken borde jag kika närmare på, kanske något att köpa åt min sambo :)

  SvaraRadera
 8. Tack för tipsen. Begravd jätte är den enda jag läst. Gillade den mycket. Ett litet liv står och väntar i min olästhylla.

  SvaraRadera
 9. Har inte läst någon av böckerna.

  SvaraRadera