måndag 12 februari 2018

Sammanfattning/Utvärdering vecka 06

Vecka 06 kändes riktigt bra! Allt flöt på fint och jag fick en hel del gjort. Det sköna är ju att nu när jag är i kapp med allt så behöver jag inte stressa utan hinner med det mesta utan problem. Och det är så skönt att inte ha en jättehög med böcker som ska recenseras på bordet, utan kunna ta det lite lugnt. Men det blir såklart ett nytt problem med det, jag blir lat och istället för att skriva recensionen direkt så blir det "jag gör det imorgon" och så går det ett par dar innan man får tummen ur och då har de där "lysande idéerna" man har haft bortflugna. Men jag får helt enkelt rycka upp mig när det gäller det också och se till att försöka skriva direkt istället för att vänta. Det jag var sämre på förra veckan var att gå igenom checklistan varje dag och att göra-listan ska vi nog inte ens prata om. Men det tar lite tid att vänja sig vid nya rutiner, så det blir nog bättre med tiden, hoppas jag


Jag läste ut 2 böcker

Triptyk av Karin Slaughter (recension den här veckan)
Grejen med kärlek av Julie James (recension den här veckan)

Jag skrev 2 recensioner

Artemis - Andy Weir
Livet blir aldrig som man tänkt - Anethe Bergendahl

Det dök upp ett rec.ex i brevlådan

Skuggvinter av Louise Baumgärtner

Jag köpte inga böcker och det beror nog mycket på att bokrean närmar sig så just nu håller jag på och fnular på vilka böcker jag ska förbeställa från nätbutikerna.

Checklistan gick det alltså inte så bra med - i början av veckan fungerade det väldigt bra, men sen spårade allt ur och en av dagarna glömde jag t o m bort checklistan helt.
Att göra-listan fungerade nästan sämre, jag fick ingenting av det planerade gjort så det hänger med till den här veckan.
Men det här är ju en inkörsperiod för de här listorna så det är bara att fortsätta och hoppas att det går bättre när jag väl vant mig vid att hålla på med dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar