onsdag 21 februari 2018

Kulturkollos veckoutmaning: Vad ser du fram emot i (v)år?


Jag vet inte vad som har hänt med pojkarna och mig, vi sover som aldrig förr. Jag sover längre oc tyngre än vanligt och kattpojkarna går inte upp förräns långt in på förmiddagen. Det är ingen som står vid ytterdörren och ber om at få komma ut direkt när jag stigit upp, helkonstigt. Eftersom jag sover så tungt just nu så tar det sen tid för mig att komma igång och idag ska jag försöka komma igång med nånting trevligt, nämligen Kulturkollos veckoutmaning. Utmaningen lyder

Vi riktar blickarna mot ljusare tiden den här veckan på Kulturkollo och nu vill vi gärna veta vad du tror kommer att hända för positiva saker i vår och i år? Det kan handla om det stora, klimatförändringar eller avtal, men också om det lilla. Ett efterlängtat boksläpp. Ett Kultursamarbete. Att trädgården äntligen ska förgyllas av tomater, gurkor och en sprillans ny rosenbuske. Kanske ljusterapi? Kort sagt, något som får dig att må bra.

--------------

Ojojoj, det här året ser det ut som att det kommer att hända mycket positivt så jag ska nog hålla mig nästan enbart till våren..
Först av allt ser jag fram emot att det blir varmare. Jag älskar vintern, helst med mycket snö och lagom med minusgrader, men numera är jag så pass frusen av mig att det skulle vara skönt med lite varmare och ljusare ute. I alla fall så varmt att det vore skönt att vara ute.


Jag längtar till april då vi ska gå på "Från Broadway till Duvemåla" på UKK (Uppsala Konsert & Kongress).

Då gör vi också en riktig helkväll av det med god mat på restaurang efter konserten.Jag ser fram emot en hel massa bra läsning och böckerna jag just nu ser mest fram emot är
Den frusna elden av Jens Henrik Jensen
Tredje delen i Oxen-serienFalco av Mons Kallentoft och Anna Karolina
Femte delen i Herkulesserien och med en ny medförfattareSjälvklart finns det också en massa andra böcker jag ser fram emot men de här står nog högst upp på listan just nu.

I maj börjar bakluckeloppissäsongen och ungefär samtidigt sätter nog också utomhusauktionerna igång och det ser jag också fram emot. Självklart ska vi åka runt och fynda lite men vi ska också själva ha ett bord på någon/några loppisar och sälja bort en del prylar som vi inte längre behöver eller vill ha.

Det här är bara ett axplock av det som jag ser fram emot i (v)år, för det kommer att hända en hel massa positivt som det ser ut nu. Och det är verkligen dags nu att vi får ett bra och positivt år efter ganska många jobbiga år.


2 kommentarer:

  1. Vilket härligt år! Ser också fram emot loppissäsongen!

    SvaraRadera
  2. Jag bara måste läsa klart Herculesserien, ligger efter.

    SvaraRadera