onsdag 24 juli 2019

Omslagsonsdag vecka 30: Hundar


I vanliga fall bryr jag mig inte så mycket om utsidan utan det är insidan som räknas, men när det gäller böcker så är ju omslaget det första man ser. Så på onsdagar visar jag upp omslag efter ett givet tema. Det är bara omslaget som gäller, innehåll och titel spelar ingen roll.

Vill du också vara med och visa upp omslag så lägg en länk i kommentarerna så jag hittar dig sen. Du har hela veckan, fram till nästa onsdag att lägga upp dina omslag.

Maken är väldigt sugen på att skaffa hund och vi har pratat lite då och då om att det, men än så länge har det inte blivit av. Och det var med det i åtanke som jag valde dagens tema som är

HUNDAR


------------------------

 

 

 

 

8 kommentarer:

 1. Älskar att läsa om hundar och de är ju så fina på böcker. :) Flera av dem vill jag läsa, bland annat Gobi och Arthur.
  Här är mina:
  https://ettmystisktbibliotek.blogspot.com/2019/07/omslagsonsdag-hundar.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jobbigt bara att många av böckerna som handlar om djur är också riktig snyftisar!

   Radera
 2. Jag gillar omslaget till Dålig karma :D

  Jag tycker att det verkar mycket vanligare med katter än med hundar på omslagen. Jag fick "fuska" lite. Här är några hundböcker:
  https://skrivrobert.blogspot.com/2019/07/omslagsonsdag-vecka-30-hundar.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har nog på sätt och vis rätt. När det är hundar med på omslaget så handlar boken ofta om en eller flera hundar på något sätt, katt kan däremot förekomma på nästan vilka omslagsbilder som helst.

   Radera
 3. Det finns många fina böcker med hundar på. Här kommer mina: https://lenasgodsaker.blogspot.com/2019/07/omslagsonsdag-vecka-30-hundar.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med och ofta finns det då också hundar med i själva handlingen.

   Radera
 4. Hittade inte så många som jag trodde (en hade vi gemensam): https://ibokhyllan.blogspot.com/2019/07/omslagsonsdag-vecka-30-hundar.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast du hade nog hittat den sötaste även om den inte fanns på ett omslag.

   Radera