torsdag 7 november 2019

Hett i hyllan #221

Tisdag och då är det dags att visa upp hyllvärmare i Monikas Hett i hyllan. Monika säger

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

-------------------

Jag har plockat fram en bokreabok

Hjärtat i vår vänskap av Anna Gavalda
Baksidestext:
"Billie och Franck växer upp i en liten håla på landsbygden långt från Paris. Billie bor i husvagn, Franck är den lille bögen som ingen bryr sig om. Hon försöker förtvivlat bli upptagen i flickornas gemenskap, han är en mild enstöring. Att de skulle bli vänner var det ingen som trodde. Men när de väl möts utvecklar de en vänskap som följer dem upp i vuxen ålder."

Den här boken köpte jag 2017 på bokrean och jag köpte den nog för att jag brukar gilla Gavaldas böcker. Att den sen blev stående oläst i bokhyllan har nog att göra med att jag redan hade några äldre böcker av samma författare och har läst dem i första hand . Och nu börjar det snart bli dags att läsa den här också 


4 kommentarer:

 1. Den boken står på min bokvagn och väntar och om jag inte passar mig kommer den att bli bokvagnsvärmare innan jag läser den. Jag antar att den kan vara bra.

  SvaraRadera
 2. Jag kom aldrig överens med Gavalda, det var något där som inte funkade alls för mig.

  SvaraRadera
 3. Gavalda har jag varit nyfiken på, men jag vet inte om jag är det längre.

  SvaraRadera
 4. Den här läste jag för några år sedan och den var inte i min smak. Kolla framsidan också. Kvinnan har inget ansikte och det ser inte ut som om hon vänder sig om heller. Ser väldigt skumt ut.

  SvaraRadera