onsdag 18 juli 2018

Halvårsrapport jan-juni 2018Halvårsrapport jan-juni 2018

Antal lästa böcker:90
Antal lästa noveller: 4
Antal häften: 0
Totalt antal sidor: 30682
Inbundet: 349
Kartonnage:6
Danskt band: 4
Häftad: 13
Storpocket: 0
Pocket: 18
Excess: 0
E-bok: 4
Lästa rec.ex: 77
Lästa hyllvärmare: 14
Köpt: 26
Fått: 73

Böckerna jag läst under den här perioden finns under fliken Läst 2018
Utmaningarna (förutom de fasta veckoutmaningarna) jag deltar eller har deltagit i finns under fliken Utmaningar 2018.
Mina favoriter hittills i år finns under fliken Årets favoriter

Fortsätter året på det här sättet så blir jag mer än nöjd. Jag kan direkt se vilken skillnad det gör att jag nu blivit av med en hel del gammalt bagage. Läslusten har varit på topp och självklart har mycket också berott på att jag kunnat läsa väldigt bra böcker (tack till alla förlag som skickat rec.ex!). Och jag märker att jag också blivit bättre på att blanda genréer så att intresset hålls uppe hela tiden. En bra blandning gör mycket för läslusten! Det jag ser när jag går igenom det jag läst under första halvåret är att jag nog borde öka antale fackböcker lite.

Trots att jag lyckats hålla igen på bokinköpen ganska bra så kommer det fortfarande in fler böcker än vad jag läser så jag känner att jag nog får strypa till bokinköpen lite till. Det är inte mycket till som behövs för att inte totala mängden olästa böcker i bokhyllorna hela tiden ska öka.

Jag är rätt så nöjd med att jag lyckats läsa ganska många hyllvärmare och genom en del utmaningar jag deltagit i har jag ju också  kunnat lägga en del i utrensningslådan (som numera finns framme hela tiden).

När jag jämför med siffrorna förra året så märks det direkt att det på alla sätt blivit en förbättring på alla sätt. Jag läser mer, läser fler hyllvärmare, köper inte så mycket böcker osv osv. Det går åt rätt håll tycker jag! Nu gäller det bara att hålla ångan uppe och fortsätta i samma tempo.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar