söndag 1 juli 2018

En smakebit på søndag - Nattvakten

På lördagen åkte maken iväg tidigt för att handla så jag passade på att ta sovmorgon. När jag väl steg upp var jag så seg att det enda jag orkade med var att sitta och läsa resten av dagen och det är väl i och för sig bra. Problemet är att det blir dubbelt så mycket att göra på söndagen när jag ska försöka hinna med det jag inte gjorde på lördagen och det jag planerat att göra på söndagen. Men jag har ju bara mig själv att skylla. Men söndagen börjar med  En smakebit på søndag som anordnas av Betraktninger ~ tanker om bøker. Det går ut på att man ska bjuda på en smakbit från boken man läser och det finns bara en regel = no spoilers!

----------------------

Min smakbit kommer från sidan 78 i Nattvakten av Anna Ihrén (titeln är länkad till förlagets sida och där finns mer info om boken)


"Där låg Eywind. Hans arm var utsträckt och blod droppade ymnigt från den. Dennis kände hur adrenalinet for genom honom. Han hade bara en enda tanke i huvudet. Blödningen måste stoppas. Han tog tag i en använd strumpa och sökte febrilt efter något rent som kunde läggas mellan såret och strumpan. Han såg ett paket näsdukar och slet upp ett par av dem. Eywind var helt borta. Medvetslös? Eller sov han? Dennis hade svårt att avgöra det. Han drog åt strumpan med näsdukarna som skydd och sökte efter en mobil. Eywinds mobil låg på kudden. Dennis välte ner den på golvet. Batterinivån var låg men han hoppades att han skulle hinna larma. Han slog 112."
13 kommentarer:

 1. tack för smakbiten, läskigt med död mobil

  SvaraRadera
 2. Jag har inte läst något av henne, men jag har en av hennes böcker stående. Tyvärr är den en del i en serie och inte den första så jag vet inte riktigt hur jag ska göra med den.

  SvaraRadera
 3. Tack för smakbiten! Har inte läst något av den författaren.

  SvaraRadera
 4. Tack för smakbiten! Har fått den som rec.ex men har inte läst något annat av författaren.

  SvaraRadera
 5. Tack för smakbiten. Har en bok av henne som jag tänkt läsa ganska snart.

  SvaraRadera
 6. Tack för smakbiten! Har inte läst något av henne.

  SvaraRadera
 7. helt okänd författare och titel. tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 8. Det var en för mig helt okänd författare. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 9. Tack för smakbiten. Den här har ju dykt upp här och var och lite nyfiken blir jag.

  SvaraRadera
 10. Jag känner mig ganska redo för mer spännande böcker just nu, så jag ska anteckna denna bok i minnet!

  SvaraRadera
 11. Inte min genre, men tack för smakbiten, många läser spänning nu på sommaren

  SvaraRadera