fredag 13 juli 2018

Recension: 99 trappsteg och dubbel rebound av Ebba Lovin

Titel: 99 trappsteg och dubbel rebound
Författare: Ebba Lovin
Format: Häftad
Antal sidor: 171
Förlag: Type & Tell
Recensionsexemplar
Nr 8 Kaosutmaningen

"Handlingen är härligt erotisk med en stark kvinna, Lisa, som huvudperson. Hon har bestämt sig för att ta kontrollen över sitt liv och göra en omstart efter att ha blivit dumpad. Med det målet så blir en dubbel rebound med Daniel och Vikram den bästa starten hon kan tänka sig. Berättelsen utspelar sig runt Rörstrandsgatan i Stockholm, 99 trappsteg upp på femte våningen, som är Lisas nya adress."

------------------------------

Jag fick en förfrågan från författaren om jag ville läsa hennes erotiska bok och det ville jag såklart. Jag har läst en den erotiska romaner och noveller men förutom en novellserie som jag troget följt ett tag så är det ett bra tag sen jag läst erotiska romaner. Eftersom jag inte var bekant med författarnamnet så blev jag lite extra nyfiken på den här boken.

Det svåra med en erotisk roman är att det ska vara en bra berättelse där det erotiska passar på ett naturligt sätt in i handlingen och det lyckas den här författare perfekt med. Den här boken är chicklit/feelgood med erotiska inslag och det fungerar verkligen bra.

Lisas flytt till Rörstrandsgatan och hennes möten med både Daniel och Vikram känns trovärdiga och det är samma med hur det hela sen utvecklar sig. Lisa själv är en modern kvinna som vågar ta för sig och det gillar jag.

99 trappsteg och dubbel rebound är mycket trevlig chicklit/feelgood med heta erotiska inslag som vävts in perfekt i handlingen. Jag ser fram emot fler böcker av den här författaren.

Tack Ebba Lovin för rec.exet!


Mer info om författaren och hennes böcker finns på Ebba Lovins websida

99 trappsteg och dubbel rebound finns att köpa hos t ex

Adlibris Häftad/E-bok
Bokus Häftad/E-bok
CDON HäftadInga kommentarer:

Skicka en kommentar