torsdag 26 juli 2018

Hett, hetare, hetast

Jag börjar bli ganska så frustrerad på det är vädret. Idag har hittills varit den värsta dagen och än är den inte slut. Trots att maken gick upp vid 06.30 (stackarn, inte kul att vara tvungen att gå upp tidigt till och med på semestern!) och vädrade hela morgonen för att hålla tempen nere så har det varit riktigt olidligt, vid 21.00 var det 23,8 grader ute men inomhus var det fortfarande 28,9! Så det blir inte mycket gjort den här veckan och jag lär inte komma ikapp med recensionerna heller! Istället ligger jag i soffan, svettas och försöker sova bort de värsta (de varmaste) timmarna. Och så får jag försöka få undan lite på nätterna istället! Så jag ska sätta igång nu och göra färdigt lite så att jag får undan lite i alla fall. Väderprognoserna lovar ju regn snart och det brukar ju betyda att det blir lite svalare och nu är det verkligen dags!

Hur går det för dig i värmen!


3 kommentarer:

  1. +32 grader på fredag... tufft, jag gör inte så mycket, min 86-åriga mor trött, men vi köpte AC till hennes varma lägenhet.

    SvaraRadera
  2. Jag älskar det här vädret! Långa lata dagar med massor av sol och bad och underbara kvällar. Har sovit på altanen de senaste nätterna och det är ju i sig som ett mysigt äventyr.

    SvaraRadera
  3. Det är tufft, jobbar. Varmt hemma också. Känner mig lite mätt på värmen faktiskt. Inte van vid sån här extremvärme och så länge som det varit. Känns lite konstigt och oroande med alla bränder etcetera. Behövs regn, mycket och länge, håller tummarna för det.

    SvaraRadera