torsdag 27 september 2018

Hett i hyllan #163Veckorna går alldeles för snabbt igen, jag tyckte det var torsdag alldeles nyligen. I vilket fall som helst så börjar torsdagen med Monikas Hett i hyllan. Hon säger

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

-----------------------

Jag har plockat fram ännu ett loppisfynd

Kurragömma av Clare Sambrook
Baksidestext:
"Hur kan en femårig pojke bara försvinna?
Pojkens storebror Harry Pickles vet i alla fall att trots att ingen vuxen säger det, så är det han som har svikit sin bror. Harry borde ha sett efter Daniel bättre och inte låtit honom försvinna från bussen efter skolutflykten. Ansvaret blir för mycket för en nioårig pojke att hantera och mitt i saknaden har hans mamma och pappa glömt att de har en son kvar. De är en familj i fritt fall och enda ljusningen är att moster Joan och hennes man Otis finns där för att dämpa fallet."


Den här köpte jag 2013 på loppis och den har stått i bokhyllan sen dess. Jag köpte då en hög med böcker och när jag nu tittar på titlarna så ser jag att jag bara läst ungefär hälften av de böckerna och den här är alltså en av de som jag inte hunnit med att läsa. Just nu känner jag mig inte speciellt intresserad av den längre men vi får väl se hur det känns när det är dags för nästa utrensningsrunda.


4 kommentarer:

  1. Den verkar intressant ändå. Har dock aldrig hört talas om den tidigare.

    SvaraRadera
  2. EN bok som jag aldrig hört talas om tidigare. Den verkar intressant.

    SvaraRadera
  3. Du lyckas hitta många böcker på loppis som jag aldrig har hört talas om :)

    SvaraRadera