lördag 22 september 2018

Veckans bokmärke vecka 38


Vad har du mellan sidorna den här veckan? Är det senaste kvittot från ICA, ett gem från jobbet eller kanske du också alltid använder ett bokmärke? Är det inte dags att visa upp vad du använder just nu? Eller kanske du är som jag, samlar på bokmärken? Oavsett vad du använder, visa upp det! Lägg gärna en länk i kommentarerna så jag också kan se vad du har mellan sidorna.

----------------------

Den här veckan fick det bli något som nog egentligen inte var tänkt som bokmärken men som fungerar perfekt som det i alla fall.


De här är små, guldfärgade "gem" som ibland finns med i böcker från Bookmark förlag. Det finns ibland ett meddelandekort och då har man satt fast det med ett sånt här. Jag upptäckte sen att de här är perfekta bokmärken när jag tar med mig t ex en pocket i väskan. De är små så de fastnar inte på andra prylar i väskan och så fungerar de som gem så man sätter bara fast den i överkanten på bladet. Perfekt!
2 kommentarer:

  1. Hos mig är det denna gång trä som gäller. https://klimakteriehaxan.blogspot.com/2018/09/alv-moter-alv-och-bocker.html

    SvaraRadera
  2. fiffigt, mina praktiska:
    http://hannelesbibliotek.blogspot.com/2018/09/snygga-praktiska-post-it.html

    SvaraRadera