lördag 30 mars 2019

Läsplanering April 2019

Nu är det snart april och jag undrar vart mars tog vägen? I början på mars tyckte jag att det såg ut att bli gott om lästid och att jag borde hinna med en hel del. Resultatet blev inte riktigt som förväntat så nu får jag hoppas att det går bättre i april.
Maken gick i pension i slutet av mars och eftersom han varit sjukskriven sen början av februari så har vi redan hunnit med att få in lite rutiner så jag vet att nu borde jag kunna få lite mer lästid. Det som kan sätta krokben på det är att vi nu också kan börja bli lite aktivare och då kommer det försvinna en del lästid till förmån för diverse utflykter osv. Men vi är ännu alldeles i början av vårt "nya liv" så vi får väl se hur allt kommer att fungera. I och med att maken också läser en del så lär vi ändå få ihop de där dagarna då vi bara ägnar oss åt läsning.



Jag har en hel del i min läsahög och förutom de rec.ex som jag räknar med att hinna läsa under april (och som dyker upp i mina veckoplaneringar allt eftersom) ska jag ju också försöka läsa ut minst två hyllvärmare.


Samnang tiggarpojken av Staffan Nordstrand
Hyllvärmare som jag redan börjat på














I kloka kvinnors sällskap av Célestine Vaite
Hyllvärmare










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar