söndag 5 januari 2020

En smakebit på søndag - Inte ett ord

Nu när jul- och nyårshelgerna är över bestämde vi oss för att ha en riktigt lugn helg hemma och det var precis vad det hittills har blivit. Lördagen gick helt åt till att läsa och titta på tv och det var riktigt skönt att inte behöva bry sig om några måsten. På söndag har jag tänkt mig att först skriva lite recensioner och andra inlägg men sen på eftermiddagen är det dags för tv, precis som det numera alltid är på söndagarna. Då blir det först 3 timmar med Salvage Hunters och sen får vi se om det kommer något annat trevligt som vi kan titta på tillsammans. Men söndagen börjar med En smakebit på søndag som den här gången anordnas av Flukten fra virkeligheten. Det går ut på att man ska bjuda på en smakbit från boken man läser och det finns bara en regel = no spoilers!

-------------------

Min smakbit kommer från boken jag precis börjat på, från sidan 7 i Inte ett ord av Harlan Coben (titeln är länkad till förlagets sida där det finns mer info om boken)

"Simon satt på en bänk i Central Park - närmare bestämt i den del som hette Strawberry Fields - och kände att hans hjärta gick i bitar. Ingen märkte något försts, i alla fall inte till en början, inte förrän nävarna började flyga och två turister från Finland av alla ställen satte igång att skrika, medan nio andra människor från alla möjliga platser spelade in hela den förfärliga händelsen på sina mobiler.
Men det var en hel timme kvar till dess."


14 kommentarer:

 1. jag behöver också en lugn helg, bara hänga... tack för smakbiten, intressant början.

  SvaraRadera
 2. Harlan Coben har jag läst en del av och upplever honom som ganska ojämn. Det gör att jag inte riktigt vågar läsa hans nya böcker.

  SvaraRadera
 3. Tack för smakbiten. Låter som en skön helg.

  SvaraRadera
 4. Tack för smakebiten den blir nog nästa bok.

  SvaraRadera
 5. Den boken ska jag läsa snart. Intressant inledning. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 6. har bara läst någon enda bok av Harlan Coben, men den tyckte jag var bra. tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 7. Brukar gilla Cobens böcker, om än lite olika mycket, så den kommer jag nog att lyssna på. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 8. Vi har også hatt en avslappende helg. Jeg har brukt formiddagen i dag på å gjøre bloggen klar for årsskiftet, lage klar nye excellark for et nytt tiår og sett litt TV. Nå er det sport på gang, så da skal jeg lese litt i romanen jeg leser akkurat nå :-)
  Ha en riktig fin søndag!

  SvaraRadera
 9. Finnar som slåss? Kan jag väl aldrig tro, "ler".. Har inte läst Coben då jag läser så lite krim. Tack för spännande smakbit

  SvaraRadera
 10. Har bara läst en enda bok av Coben ännu. Tycker att hans böcker verkar bra så jag får ta och läsa fler. Tack för smakbiten.

  SvaraRadera
 11. Tack för smakbiten. Inte läst något av denna författare, men verkar ju som populära böcker.

  SvaraRadera
 12. Inte heller läst Corben, så tack för smakbiten.

  SvaraRadera
 13. Har bara läst någon bok av Coben och det var länge sen men kul med en smakbit som jag kan se tydligt framför mig!

  SvaraRadera
 14. Har aldrig läst Coben, det blir ju inte så mycket spänning för min del. Låter som om den är ganska sorglig också.

  SvaraRadera