fredag 17 januari 2020

Fem en fredag vecka 3: Google II


Jag blev väckt väldigt tidigt i morse av att en liten en satt på mitt bröst och kurrade så starkt att hela sängen skakade samtidigt som han pussade mig över hela ansiktet och sen putsade håret på mig lite. När man nu blivit väckt på det sättet så kan man ju inte ligga kvar utan det var bara att gå upp och hålla Remus sällskap. Nu har jag alltså redan hunnit med att få mig en mugg te, läsa de senaste nyheternaoch läsa lite i boken jag håller på med. Alltså är det nu dags att svara på fem frågor i elisamatildas Fem en fredag där temat idag är

GOOGLE II

------------------


1. Vem ringde dig sist?
Brorsan igår

2. Vad händer i din stad i helgen?
Händer säkert en hel massa men jag har noll koll på vad det är.

3. När höjs ditt blodtryck?
När jag sitter still - konstaterades när man gjorde ett dygnsblodtrycksprovtagning. Tar jag det lugnt så stiger blodtrycket och när jag stressar blir blodtrycket normalt.

4. Hur många länder har du varit i?
8. (Finland, Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Polen, England,  Grekland, Spanien)

5. Vart är du på väg?
Till köket för att läsa lite och för att få i mig nästa mugg te.

10 kommentarer:

 1. mysig väckning, tänk att blodtrycket lever så, jag får jättehögt när jag kommer till VC, vitarock-syndrom

  SvaraRadera
 2. Jeg har alltid likt stress og at det skjer noe rundt meg. Helt til det sa stopp, og nå tåler jeg ikke noe som helst lengre. Merkelig, når en alltid jobba best under press tidligere. Jaja, godt en ikke vet hva fremtiden bringer, tenker jeg. Kos deg med fredagen - og teen.

  SvaraRadera
 3. Hoppsan!! Vad konstigt med blodtrycket :D Hoppas det håller sig lugnt nu i helgen!

  SvaraRadera
 4. Vi reagerar så olika på stress vi människor! Men ingen kan väl ogilla den sortens "väckarklocka"!

  SvaraRadera
 5. Åh, vilket mysigt uppvak! Jag saknar en katt i mitt liv. Jag har haft flera, men det funkar inte längre, inte som jag bor och har det.
  Trevlig fredag!

  SvaraRadera
 6. Det var ett annorlunda blodtryck du kommer med! Så du ska helst vara superstressad hela tiden då? Tänk, det verkar inte som någon har koll på vad som händer hemmavid i helgen. De flesta har väl fullt upp ändå...
  Trevlig helg

  SvaraRadera
 7. Bara en fråga först - är Remus din son, din katt eller din hund?
  Har precis som du noll koll på vad händer i Stockholm, fick googla.
  Roligt eller rättare sagt konstigt med ditt blodtryck. Men det kan ju vara så att du tvingar dig att lugna ned dig vid stress.
  Minns när jag hade hur mycket som helst att göra på jobbet. Då liksom andades jag lugnt, gjorde en prioritetslista, betade av den och bockade för allt jag hade gjort. Du kanske fungerar på samma sätt.

  SvaraRadera
 8. Jag blev väckt denna morgon av en av hundarna som gnydde och behövde gå ut vid 7-tiden. Nu när de är rastade och fått mat kan jag kolla lite bloggar innan jag ska iväg på hundträning :-). Vilket konstigt blodtryck du har fast jag kan tänka mig att du får mycket gjort som inte gillar att sitta still :-)
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 9. Eftersom "en liten" kurrade så måste det vara en katt. Jag vet inte något annat djur som kurrar. Trevligare att bli väckt av en sådan i stället för väckarklockan. Det är kanske med blodtrycket som med migränen, den kom alltid när jag slappnade av på fredagen efter jobbet.
  Ingrid

  SvaraRadera