måndag 27 januari 2020

Kommentarer och svar

Tänkte att det nog är lika bra att lägga ut en liten förklaring. Jag är verkligen inte speciellt bra på det här med att kommentera hos andra bokbloggare men brukar få till det så småningom. Ännu värre är det med svar på kommentarer på mina egna inlägg men jag brukar försöka ta mig i kragen lite då och då och försöka få till det.
Men den närmaste månaden lär det bli ännu värre än vanligt. Efter att i 8 år haft läkare som inte brytt sig det minsta så träffade jag äntligen på en som tar tag i saker och ting, men den här ingen går det nästan till överdrift. hon är så överambitiös att hon redan första gången vi träffades skickade en hel massa remisser till olika instanser och nu har då kallelserna börjat komma in.
Jag hade räknat med att tidsbristen skulle börja märkas först den här veckan men tyvärr så gick allt igång redan förra veckan i och med att jag var tvungen att avsätta ett par dagar  helt och hållet till att boka om en massa tider.
Den närmaste tiden kommer alltså minst ett par dagar i veckan gå åt vilket gör att jag får bara kvällarna lediga om jag inte ligger däckad i soffan och då lär kommentarer och svar alltså dröja ännu längre än vanligt. Men det kommer om än kanske lite senare än vanligt!2 kommentarer:

  1. Krya på dig! Bra med en läkare som bryr sig.

    SvaraRadera
  2. Ta det lugnt, allt har sin tid! Det ska vara roligt att blogga, läsa och kommentera, annars får det vara. Tiden till det går upp och ner för oss alla, och det viktigaste är att du mår bra <3

    SvaraRadera