torsdag 16 januari 2020

Helgfrågan vecka 3


Just nu är jag fortfarande mätt och belåten efter middagen och efterrätten (en bakelse) som make hade köpt och för en gångs skull är ja också relativt pigg så ikväll ska jag nog kanske få lite gjort. Men först är det dags att svara på Mias Helgfråga. Den här veckan frågar hon

Är du nöjd med din header? Hur skapade du den?
Bonusfråga: Hitta på en Helgfråga och skriv i kommentarer eller skicka till eggetbok@gmail.com  

---------------

Jag är nog rätt så nöjd, i alla fall just nu. Emellanåt leker jag lite med tanken på att fixa något nytt men det stannar vid tanken för det känns inte som en speciellt viktig sak att lägga tid på.  Bilden är på en av mina bokhyllor i vardagsrummet och så fixade jag texten i en av de här "Free Collage Maker"-programmena på nätet, tror det var BeFunky.

Bonusfrågan avstår jag att svara på, jag är nämligen otroligt urusel på att hitta på sådana frågor


9 kommentarer:

 1. Headern är fin. Möjligen är den lite för stor. När jag går in på din blogg kan jag aldrig se något av det översta inlägget utan att scrolla.

  SvaraRadera
 2. jag tycker att du har en fin header. ingen anledning att ändra på den!

  SvaraRadera
 3. Roligt att få en inblick i din bokhylla. Jag tycker ändå alltid innehållet är det viktigaste, så att ändra design och sånt på bloggen är inte prioriterat.

  SvaraRadera
 4. Tycker att din header är bra, passar till namnet på bloggen och innehållet!

  SvaraRadera
 5. Jag har inte tittat så noga på headern tidigare, så jag har inte sett att du har lagboken och Praktisk retorik där. Väldigt kul att titta i andras bokyllor :)

  SvaraRadera
 6. Böcker på en bokblogg är ju svårt att slå! Sen håller jag med Robert, att den är rätt stor så man får scrolla.

  SvaraRadera
 7. Visst är det så att det mest är i början man håller på o fixar o trixar med sånt när det gäller bloggar? Tycks ha varit så för mig i varje fall, sen hänger det med utan att man tänker så mycket på det, innehållet i inläggen blir det man fokuserar på. Gäller även andras bloggar man ofta besöker. Det vi tänker, tycker och skriver blir viktigare än "omgivningarna" efter ett tag, kanske man kan säga. :)

  SvaraRadera
 8. Ja men roligt att testa lite andra saker men ändå är jag nöjd med den jag har

  SvaraRadera