fredag 12 oktober 2018

Recension: Om du bara vågar av Sylvia Lidén Nordlund

Titel: Om du bara vågar
Serie: Mia
Författare: Sylvia Lidén Nordlund
Format: Kartonnage
Antal sidor: 281
Förlag: Förlagshuset Siljans måsar
Recensionsexemplar

"I denna fristående uppföljare har Mia hjälpligt återhämtat sig från utmattningsdepressionen och tycker att jobbet fungerar bättre. Nya möjligheter till utveckling finns, om hon bara vågar säga ja.
Privatlivet däremot är sämre än någonsin. Hennes beslut att skilja sig är det enda möjliga, men Torbjörn och dottern Frida håller inte med. Bästa väninnan Serena som brukar stötta, har egna problem att brottas med. Agneta och Kattis lever i sin lyckobubbla. Mia känner sig ensam och längtar efter kurskamraten Ola, även om hon tror att det är utsiktslöst. Hon vill följa sitt hjärta, frågan är om hon vågar?"

-------------------

Om du bara vågar är en fristående uppföljare till Allt det du måste (länk till min recension längre ner på sidan) och andra delen i serien om Mia och hennes utveckling.

Det fanns en hel del igenkänning för mig i förra boken och i den här finns ännu mer. Det är rätt så skrämmande att ta det där klivet in i något helt nytt och på ett sätt börja om helt och hållet, Mia har vänner som stöttar och hjälper. Många i samma situation står där ensam och måste ta det där steget utan att ha en fallskärm i form av vänner som hjälper.

Den här boken är precis som första boken om Mia en insiktsfull relationsroman som tar upp sånt som är svårt men visar också att man faktiskt kan ta sig ut helskinnad ur svåra situationer. Kanske kan allt till och med bli bättre om man bara vågar!

Om du bara vägar är en lättläst relationsroman med feelgoodkänsla som jag tyckte väldigt mycket om att läsa. Jag ser nu fram emot tredje och avslutande delen i serien så jag får reda på hur livet blir för Mia.

Tack Sylvia Lidén Nordlund för rec.exet!

Min recension av första delen
Allt det du måste

Mer info om författaren och hennes böcker finns på Sylvia Lidén Nordlunds websida

Om du bara vågar finns att köpa hos t ex

Adlibris Kartonnage
Bokus Kartonnage
CDON Kartonnage


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar