måndag 3 december 2018

Sammanfattning/utvärdering vecka 48


Vecka 48 började bra och allt flöt på väldigt bra fram till helgen, och då gick allt åt #%”&. När jag gick upp på lördag morgon, 1 december, så hade vi inget internet. Nja, när sånt händer numera så brukar allt fixa sig på ett par timmar och så är allt frid och fröjd. Men självklart inte den här gången, det bara dröjde och dröjde och det fanns inte ens någon info på Telenors hemsida. Maken försökte ringa och felanmäla, men väntetiden där var 40 minuter och det vet man ju att säger de 40 min så är det nog snarare 1,5 timmar det handlar om. Till slut, efter många försök, kom han fram på lördag eftermiddag och svaret var att det var IP-Onlys nät som det var problem med, men att ”felsökning pågår”, hahaha.  Så vi hoppades att allt kanske skulle ordna sig ändå inom rimlig tid. 
När ingenting hade hänt på söndag morgon så var det dags att plocka fram paddan, även om det mesta finns på min stationära dator (föredrar att använda den när jag bloggar) så kunde jag ju ändå göra något på paddan. Men nej, det var stopp där också, det hade blivit fel på SIM-kortet så jag kunde inte komma ut på nätet där heller. Då gav jag helt enkelt upp, det var lika bra att bara vänta och hålla tummarna. 
Enda positiva med det här var att det blev mycket läst eftersom jag ju hade lästid i överflöd.


Det jag hann med under veckan var

Jag läste ut 6 böcker

Under Fårös himmel av Ronnie G Lundin
Lupinens gåta av Theréze Ingmarson
De aderton av Anton Berg
Hämnden bär Prada av Lauren Weisberger
Vaxade juveler och brända hjärtan av Ewa Klingberg
En tid för gudar av Staffan Nordstrand

Jag publicerade 4 recensioner

Mitt liv som Björn - Björn Weckström
Ett delat mysterium - Sophie Hannah
Vita drömmar - Amanda Tartt
Midsommarbrud - Elisabeth Östnäs


Det fanns 1 bok i brevlådan

Blandat blod av Katarina Mazetti (vinst i Västmanländskans utlottning)

Jag köpte 0 böcker


Hade allt fungerat som den skulle så hade jag hunnit med att skriva fler recensioner och det hade jag varit väldigt glad för, men jag får vara nöjd med att jag hann med fyra innan nätkopplingen försvann. Nu när allting fungerar igen *peppar, peppar* så får jag jobba på ordentligt för att komma ikapp igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar