torsdag 13 juni 2019

Helgfrågan vecka 24


Det var ärtsoppedag idag och som omväxling åt vi sen våfflor med sylt och grädde till efterrätt och det blev nästan för mycket. Resultatet blev alltså matkoma i soffan i ett par timmar och jag höll nästan på att glömma bort att det är dags för Mias Helgfråga. Som tur är så kom jag ju på det när jag väl steg upp och skulle kolla mailen. Den här veckan vill Mia veta

Hur viktigt tror du det är att man besöker och kommentarer andra bokbloggare? Utveckla gärna...
Bonusfråga: Vad är din favorit bland fikabröd?
------------------
Jag tycker det är väldigt viktigt att kommentera hos andra. Och det är alltid roligt att få kommentarer på bloggen. Jag försöker se till att jag alltid kommenterar hos andra när det gäller bloggaktiviteter som t ex Veckans topplista/Helgfrågan osv osv, det kanske inte sker direkt samma dag  men oftast blir det då senast någon dag efter (beror helt på hur jag har med tid och ork) som jag går hela rundan och kommenterar. 

Nja, jag är inte så mycket för fikabröd, jag tar faktiskt hellre en macka. Någon gång då och då händer det att vi har något sött till fikat och då blir det oftast en bakelse, t ex en Budapestbakelse. 12 kommentarer:

 1. Ärtsoppa är gott det måste jag snart ha. Jag tycker också det är trevligt att få kommentarer.

  SvaraRadera
 2. du är duktig på att kommentera, det är trevligt, gillar levande bloggar, tänk så mycket tips man fått!

  SvaraRadera
 3. Våfflor är gott, blir sugen! Mackor är inte dumt det heller.

  SvaraRadera
 4. Ja, det är både roligt och viktigt med kommentarerna. Och Budapest är en sann favorit!

  SvaraRadera
 5. kommentarer är roliga att få och roliga att ge. kul med alla tips också

  SvaraRadera
 6. Ärtsoppa är otroligt gott, men för mig känns det inte som sommarmat. Hellre sill. Vi kan nog enas om att vi gillar kommentarer, men det kanske inte är så konstigt, för "utmaningar" som Helgfrågan besvaras ju av just oss som vill ha kommentarer ;)

  En riktigt färsk budapestbakelse är jättegod. Är den inte helt färsk kan den bli lite seg.

  SvaraRadera
 7. Eller så skulle man kunna ta våfflor som fikabröd.

  SvaraRadera
 8. Fika kan väl vara det mesta. Visst är det viktigt med kommentarer.

  SvaraRadera
 9. Ser också till att kommentera vid den här typen av bloggaktiviteter, det är ju lite vitsen med det hela också, besöken hos varandra och meningsutbytet. Fikabröd är inte riktigt min grej heller längre, men fikakulturen är ju ganska djupt rotad för många. ;)

  SvaraRadera
 10. Jag försöker också gå en runda i samband med sådana här aktiviteter, men däremellan så är jag dålig på att kommentera.

  SvaraRadera
 11. Precis så, vi kanske inte hinner hälsa på varandra direkt, men försöker hinna med! Jag har stor glädje av temafrågor varje vecka, men de får inte bli för många för då hinner jag inte blogga spontant! Men böcker, ja dem prioritera jag

  SvaraRadera
 12. Ja, det är roligt med kommentarer. Jag gillar allt som är sött men ostmackor är inte så dumt det heller.

  SvaraRadera