torsdag 6 juni 2019

Hett i hyllan #199


På torsdagarna visar vi upp hyllvärmare i Monikas Hett i hyllan. Hon säger

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

-------------------

Jag har plockat fram ett loppisfynd igen


Smittad av Johanna Strömqvist
Baksidestext:
"Stockholms gator dallrar av hetta. "Längtar ni efter hösten?" frågar tidningarna när de inte rapporterar om vågen av grymma överfall.
För Maria hamnar alt annat i skymundan när hon möter Emmy. Emmy liknar ingen annan, och snart kan de inte vara utan varandra. Men så inser Maria att Emmy håller något hemligt. Kan det vara så fasansfullt som det verkar - eller är allt bara en lek som gått för långt?
"Jag är inte normal. Jag är inte som du. Jag är en sån som hör hemma i mörkret."


Den här köpte jag 2013 på säsongspremiären på Ulva bakluckeloppis. Jag vet faktiskt inte hur jag tänkte när jag köpte den så den har nog mer hamnat i bokhyllan av ren slentrian. Uppenbarligen har jag inte varit speciellt intresserad av den under de gångna åren och jag måste medge att när jag läser baksidestexten så känns den inte riktigt som en bok jag skulle vilja läsa nu heller.4 kommentarer:

 1. Jag har aldrig varit på sådan loppis, tur det kanske.

  SvaraRadera
 2. Det kanske är dags att ge boken vidare till second hand?

  SvaraRadera
 3. En bok som jag aldrig hört talas om tidigare. Verkar spännande.

  SvaraRadera
 4. Det låter faktiskt inte som en bok för mig heller.

  SvaraRadera