onsdag 24 april 2019

Omslagsonsdag: Grönt gräs


I vanliga fall bryr jag mig inte så mycket om utsidan utan det är insidan som räknas, men när det gäller böcker så är ju omslaget det första man ser. Så på onsdagar visar jag upp omslag efter ett givet tema. Det är bara omslaget som gäller, innehåll och titel spelar ingen roll.
Vill du också vara med och visa upp omslag så lägg en länk i kommentarerna så jag hittar dig sen. Du har hela veckan, fram till nästa onsdag att lägga upp dina omslag.


Jag tycker det är enormt skönt att det äntligen börjar bli lite varmare, det är ljust ute och gräsmattan börjar bli lite grönare. Jag kan äntligen vara barfota hemma så nu längtar jag efter att kunna vara barfota ute också. Det var när jag tänkte på det som jag bestämde mig för dagens tema, som är

GRÖNT GRÄS

----------------------

Jag hittade en massa gräs på mina omslag men märkligt nog var det gräset ofta allt annat än grönt. Självklart hittade jag sen grönt gräs också

 

 

 

 
4 kommentarer:

 1. väldans mycket vackert gräs du hittade, mitt gräs finns både i skogen och vid havet:
  https://hannelesbibliotek.blogspot.com/2019/04/gront-gras-omslag.html

  SvaraRadera
 2. Det var ju riktigt bra "gräsböcker" du hittade. :) Har bara läst en av dem. Blev väldigt nyfiken på Vänner i nöd, vänner i död.

  Här är mina!
  https://ettmystisktbibliotek.blogspot.com/2019/04/omslagsonsdag-gront-gras.html

  SvaraRadera
 3. Jag förstår inte hur du kunde hitta så många böcker med gräs. Det gröna gräset lyste nästan helt med sin frånvaro hos mig. Men här är i alla fall några:
  https://skrivrobert.blogspot.com/2019/04/omslagsonsdag-gront-gras.html

  SvaraRadera
 4. Här kommer min gräsliga omslag 😁😀https://eggetbok.blogspot.com/2019/04/omslagsonsdag-gront-gras.html

  SvaraRadera