söndag 12 augusti 2018

Läsplanering vecka 33

kommande vecka ser riktigt behaglig ut i alla fall än så länge. Enligt väderprognoserna ska det bli svalare, faktiskt till och med rejält svalare, och det ska både regna och ev åska. Speciellt regn, och helst då att det ösregnar, ser jag fram emot och ett åskväder skulle inte vara så dumt heller, både regn och åska rensar luften och det skulle behövas. När det regnar är det skönt att mysa inne med en bra bok och det är precis vad jag kommer att göra.


Det jag tänkt läsa är
Örnflöjten av Elvira Birgitta Holm

Salt av Emeli Bergman
En bön för de stulna av Jennifer Clement
I och med att två av de här böckerna är ganska tunna så lär jag hinna läsa mer än de här, men jag vill inte planera för fler böcker utan om det blir fler så får jag ta och välja något som tilltalar just då.

Vad ska du läsa under kommande vecka?1 kommentar:

  1. Här i Umeå har det redan blivit svalare (och regnigare!), vilket faktiskt känns skönt efter den här otroligt varma sommaren..! Själv läser jag deckaren Okänt offer av Tana French. Den är på ca 500 sidor och med min lästakt kommer den nog ta åtskilliga veckor.. Hehe. Ska bli kul att se vad du tycker om En bön för de stulna. Den verkar bra!

    SvaraRadera