torsdag 7 januari 2021

Månadssammanfattning december 2020

   

Månadssammanfattning - December 2020

Antal lästa böcker: 6
Antal lästa noveller: 0
Antal häften: 0
Totalt antal sidor: 1916
Inbundet: 4
Kartonnage: 0
Danskt band: 1
Häftad: 0
Storpocket: 0
Pocket: 1
E-bok/Pdf: 0
Lästa rec.ex: 5
Lästa hyllvärmare:  1
Köpt: 4
Fått: 7
Kaosutmaningen 2020 (totalt antal avklarade punkter): 22
Jorden runt på 100 böcker (total antal avklarade länder): 10
Månadens bästa bok:  Älskade jävla jul av Birgitta Bergin

Böcker jag läst i december (böckerna är inte recenserade ännu, men länk till recensionen dyker upp vartefter under Läst 2020)

Den tredje systern - Sara Blædel 
Midnattsbiblioteket - Matt Haig 
Herdedikter & mord - Lars Torstensson 
Älskade jävla jul - Birgitta Bergin 
Nio liv - Emelie Schepp 
Edenbrooke - Julianne Donaldson 


Alla lästa böcker i år månad för månad det här året finns under fliken Läst 2020 och där kommer också länkar till recensionerna att dyka upp vartefter jag recenserar böckerna.

Eftersom det mesta på den privata sidan äntligen började lätta så räknade jag med att hinna läsa en hel del och kanske komma ikapp med recensionerna. Men jag glömde att det är december som är katastrofmånaden för oss, om någonting går fel så är det i december det händer. Och javisst, självklart satte en viss grupp inom släkten igång med att harva igenom 10 år gamla saker och nu skulle allt, som de själva och vi (brorsan och jag) väntat med i 10 år, klaras av... Utöver det så fick maken ont i höften som sen gick vidare till hans gamla diskbråck så våra planer för hela julhandeln och dylikt fick göras om helt. Det här tog såklart musten ur mig och jag hade svårt att koncentrera mig vilket resulterade i ännu en katastrofmånad på alla sätt. Jag har nog aldrig tidigare läst så lite som jag läste den här månaden och ändå försökte jag välja både lätt- och snabblästa böcker. Jag kunde inte ens slappna av under mellandagarna för mail osv fortsatte att ramla in i inkorgen. Men jag hoppas nu att det nya året börjar bra med en bra januari månad så jag kommer ikapp med det mesta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar