fredag 1 januari 2016

Vinter med Kulturkollo - #nyår

Kulturkollo har en inläggsserie, #vintermedkulturkollo,  i januari med ett inlägg varje dag och det måste jag ju hänga med på
"Det blir inte veckotema i sedvanlig ordning, utan varje dag har fått sitt ord – sin hashtagg – som vi med fullständig konstnärlig frihet har fått tolka. Det kan kanske resultera i ett foto, en dikt, ett citat, omslag, lästips, filmklipp eller kanske ett länktips, men sannolikt kommer det inte att leda till några längre utredande texter eller intervjuer (men alla lägger självklart sin egen ambitionsnivå i inläggsserien).”


Dag 1 #nyår

Nyårshelgen hos oss har varit lugn och stilla. Vi bor ute på landet och det är aldrig mycket fyrverkerier eller sådant hos oss så våra djur kan ta det lugnt. Idag var det tänkt att, efter att min man varit på jobbet (6 tim) så skulle vi bara ta det lugnt, sitta och läsa och mysa lite. Men det nya året började istället på ett helt annat sätt som man nästan kan likna med en käftsmäll. Under tiden min man var på jobbet och hade sin bil i ett bevakat garage var det någon som stal extraljusen på bilen. Så istället för att mysa var det bara att sätta igång med polisanmälan och sedan plocka ihop kvitton för uterustningen så han har allt färdigt när han tar kontakt med försäkringsbolaget. Man undrar ju lite om det här kan ses som en föraning om hur 2016 kommer att bli?1 kommentar:

  1. Det får vi hoppas att det inte är! Fy, vilken start på året :( Hoppas det bara blir bättre från och med nu!

    SvaraRadera