torsdag 25 augusti 2016

Hett i hyllan #54Dags för den här torsdagens Hett i hyllan som anordnas av Bokföring enligt Monika. Monika skriver

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

--------------
Jag har ingen aning om när jag köpte den här boken men jag vet att den inte var en av mina vanliga loppisfynd utan jag köpte den faktiskt i en bokhandel för omväxlings skull.
Den här boken hyllades unisont överallt när den kom och så småningom kunde jag inte motstå frestelsen utan köpte den. Men sen har den bara blivit liggande i hyllan och jag har inte orkat börja läsa den, troligtvis för att den i alla fall i pocketformat är en riktig tegelsten...
Blonde av Joyce Carol Oates

Men, som jag brukar säga om alla mina hyllvärmare, förr eller senare lär den nog bli läst, jag vill ju verkligen läsa de flesta av mina hyllvärmare.
7 kommentarer:

 1. Jag har inte läst något av Joyce Carol Oates, men jag är lite lockad att göra det. Dock inte just den här boken :)

  SvaraRadera
 2. Den där fick jag av en vän i vintras. Ha flera böcker av Oates i hyllan som jag inte läst ännu.

  SvaraRadera
 3. jag gillar Oates väldigt mycket och Blonde är nog det bästa hon skrivit. vi gillade den i läsecirkeln

  SvaraRadera
 4. Den köpte jag i år på bokrean, ser så mycket fram emot att läsa den! Gillar verkligen Oates :)

  SvaraRadera
 5. Jag är lite nyfiken på den här boken, eftersom Marilyn fascinerar mig. Men jag har läst en bok av Oates tidigare som jag avskydde, så jag är lite avvaktande till hennes författarskap.

  SvaraRadera
 6. Jag har den också stående oläst i hyllan. Jag har för mig att jag började läsa den men att jag inte fångades. Kanske öär dags att försöka igen. Jag har u läst en massa annat av Joyce Carol Oates och gillat det.

  SvaraRadera