torsdag 18 augusti 2016

Trollbunden av Sylvia Day

Titel: Trollbunden
Författare: Sylvia Day
Format: Pocket
Antal sidor: 202
Förlag: Harlequin/HarperCollins Nordic
Recensionsexemplar

"Max Westin. Sex personifierad. Doften hängde i luften, hon kände det i hans närhet. Allt hos honom var lite grovt, lite strävt. En primitiv varelse. Precis som hon. Han höll hennes hand lite för länge och ögonen med de täta ögonfransarna avslöjade hans avsikter att ta henne. Att tämja henne.
"Victoria".
Hennes namn, bara ett ord, men uttalat med sådan äganderätt att hon nästan kände halsbandet runt sin hals. "Det ligger i din natur", mumlade han med munnen nära hennes öra. "Viljan att bli tagen""

--------------------------------

När jag såg den här boken blev jag automatiskt nyfiken, jag har ju läst några av hennes böcker och gillat en del men inte tyckt om andra. Day har skrivit historiska romaner, romaner där handlingen utspelar sig i nutid och hon har också kombinerat olika genréer i en del böcker. Av de som jag hittills läst tycker jag att hennes historiska romaner är de bästa och nutidaa kommer på andra plats. Boken som var en kombination av erotik, historia och deckare tyckte jag däremot inte var så lyckad.

I Trollbunden har Day kombinerat erotik och fantasy, och det var en kombination jag inte väntat mig.Jag har läst ganska  lite fantasy och är alltså inte jättebekant med just den genrén och det är definitivt inte min favoritområde inom litteraturen heller. För mig fungerar inte fantasy och erotik i samma bok men det kan nog fungera bättre för någon som gillar fantasy mer än vad jag gör.

Tack till HarperCollins Nordic för rec.exet!

Mer info om författaren och hennes böcker finns på Sylvia Days websida


Mina tidigare recensioner av Sylvia Days böcker

Synda
Älska
Drama
För dig blottad
Förskalv/Efterskalv


Trollbunden finns att köpa hos t ex

Adlibris Pocket/E-bok
Bokus Pocket/E-bok
CDON Pocket/E-bok


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar